Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hämeenkatu 30 TAMPERE, Tampere

Vuokrattava, Liiketila, Tampere, Keskusta, 1560m2

Kohde #19697

Kuvaus

Tuulensuun Palatsi, monenlaiseen käyttöön soveltuva tila Tampereen keskustassa. Tila on toiminut musiikki- ja elokuvateatterina, mutta soveltuu myös esim. ravintolamaailmaksi, taidegalleriaksi, ison yrityksen pääkonttoriksi, kokous- ja konferenssikäyttöön. Tilat on remontoitu v.2008 valmistuneessa remontissa kattavasti. Putket, sähköt, ilmastointi ja jäähdytys uusittiin, tila palautettiin alkuperäiseen ulkoasuunsa ja varusteltiin nykyaikaisilla valaistus-, automaatio-, valvontakamera- ja äänentoistojärjestelmillä. Tilassa on 450 asiakaspaikkaa käsittävä kaksikerroksinen teatterisali (sis. pöydät ja tuolit), alakerran sosiaalitilat, bankettikeittiö (sis. koneet ja laitteet, pl. astiat ja pöytäliinat), kolme baaria, wc-tilat sekä toimistotilat. Liiketilojen vuokraus: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi Tuulensuun Palatsin tilat sijaitsevat Tuulensuun talossa, paraatipaikalla Tampereen pääkadulla osoitteessa Hämeenkatu 30. Tuulensuun talo on rakennettu vuonna 1929 ja sen on suunnitellut kaupunginarkkitehti Bertel Strömmer. Talo edustaa uusklassista tyylisuuntaa ja oli valmistuessaan Tampereen suurin asuintalo. Vuodesta 1929 aina vuoteen 1991 Viihdepalatsin tila toimi elokuvateatterina. Tuulensuun Palatsin tila restauroitiin vuosien 2006-2008 aikana, Museoviraston valvonnassa, mahdollisimman tarkasti alkuperäistä ulkoasua vastaavaksi. Myös tilan tekniikka uusittiin tuolloin täysin ja tilaan rakennettiin moderni ravintolakeittiö, joka mahdollistaa kolmen ruokalajin illallistarjoilun 400 hengelle ja buffetruokailun jopa 900 hengelle. Vuosina 2015-2016 asennettiin lavalle uusi kaareva 22 m2 projisointipinta, uusittiin projektoreita, päivitettiin kuvan siirtoteitä digitaalisiksi sekä varustettiin tila moderneilla kulunvalvonta-, valvontakamera- ja hälytinlaitteistoilla. Vuodesta 2008 tähän päivään saakka tila on toiminut musiikkiteatterina sekä monipuolisena viihteen näyttämönä. Tilassa on lukuisia kauniita yksityiskohtia mm. alkuperäisen mallin mukaiset valaisimet, kaidetolpat ja heloitukset.

Tuulensuun Palatsin tilat sijaitsevat Tuulensuun talossa, paraatipaikalla Tampereen pääkadulla osoitteessa Hämeenkatu 30. Tuulensuun talo on rakennettu vuonna 1929 ja sen on suunnitellut kaupunginarkkitehti Bertel Strömmer. Talo edustaa uusklassista tyylisuuntaa ja oli valmistuessaan Tampereen suurin asuintalo. Vuodesta 1929 aina vuoteen 1991 Viihdepalatsin tila toimi elokuvateatterina. Tuulensuun Palatsin tila restauroitiin vuosien 2006-2008 aikana, Museoviraston valvonnassa, mahdollisimman tarkasti alkuperäistä ulkoasua vastaavaksi. Myös tilan tekniikka uusittiin tuolloin täysin ja tilaan rakennettiin moderni ravintolakeittiö, joka mahdollistaa kolmen ruokalajin illallistarjoilun 400 hengelle ja buffetruokailun jopa 900 hengelle. Vuosina 2015-2016 asennettiin lavalle uusi kaareva 22 m2 projisointipinta, uusittiin projektoreita, päivitettiin kuvan siirtoteitä digitaalisiksi sekä varustettiin tila moderneilla kulunvalvonta-, valvontakamera- ja hälytinlaitteistoilla. Vuodesta 2008 tähän päivään saakka tila on toiminut musiikkiteatterina sekä monipuolisena viihteen näyttämönä. Tilassa on lukuisia kauniita yksityiskohtia mm. alkuperäisen mallin mukaiset valaisimet, kaidetolpat ja heloitukset.

Liikenneyhteydet

Palatsin edustalta Hämeenkatu on valmis ja upea. Oven eteen tulevat sekä bussit että raitsikka (kun se aloittaa liikennöinnin) ja edessä on myös paikka jättää asiakkaat taxin ja bussin kyydistä.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Hämeenkatu 30 TAMPERE, 1560m2, Useita kerroksia, Liiketila
Toimistotila

Hämeenkatu 30 TAMPERE
Tampere 33200

  • Kaupunginosa: Keskusta
  • Pinta-ala: 1560 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 1920
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.