Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kalevantie 2 D TAMPERE, Tampere

Vuokrattava, Toimistotila, Tampere, Keskusta, 756m2

Kohde #22065

Kuvaus

Äskettäin remontoitu valoisa ja moderni toimitila, joka soveltuu hyvin n. 50-80 hengen tiimille. Korkein standardein rakennettu Yliopistonrinne sijaitsee Tampereen keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja vain viiden minuutin päässä rautatieasemalta. Yliopistonrinne tarjoaa laadukkaat palvelut kuten kuntosalin, ravintolan, monipuolisen kokouskeskuksen sekä upeat sauna- ja VIP-tilat. Yliopistonrinne D-talo. C ja D talot valmistuivat kesällä 2016 ja ne ovat jatkoa Yliopistonrinteen A ja B taloille jotka ovat valmistuneet vuosina 2010 ja 2012. Yliopistonrinteen huippumodernit ja viihtyisät toimistotilat ovat voittaneet muotoilupalkinnon kaarevien ja pyöreiden muotojen ansiosta. Rakennukselle tullaan hakemaan LEED ympäristösertifikaatti. Kiinteistössä on kattavat palvelut mm. aulapalvelu, lounasravintola, kokouskeskus, auditorio, sauna- ja edustustilat ja videoneuvottelutila.

Yliopistonrinne D-talo. C ja D talot valmistuivat kesällä 2016 ja ne ovat jatkoa Yliopistonrinteen A ja B taloille jotka ovat valmistuneet vuosina 2010 ja 2012. Yliopistonrinteen huippumodernit ja viihtyisät toimistotilat ovat voittaneet muotoilupalkinnon kaarevien ja pyöreiden muotojen ansiosta. Rakennukselle tullaan hakemaan LEED ympäristösertifikaatti. Kiinteistössä on kattavat palvelut mm. aulapalvelu, lounasravintola, kokouskeskus, auditorio, sauna- ja edustustilat ja videoneuvottelutila.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa. Hyvät julkiset liikenneyhteydet ja kävelymatka juna-asemalle.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kalevantie 2 D TAMPERE, 756m2, 2. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Kalevantie 2 D TAMPERE
Tampere 33100

  • Kaupunginosa: Keskusta
  • Pinta-ala: 756 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: C-talo 2016, D-talo 2016
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.