Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Rautatienkatu 21 TAMPERE, Tampere

Vuokrattava, Toimistotila, Tampere, Kyttälä, 2000 m2

Kohde #27645

Kuvaus

Tampereen rautatieaseman vieressä sijaitseva Postitalo uudistuu täysin laajamittaisen saneerauksen myötä. Uudet toimitilat tulevat vastaamaan modernin työelämän tarpeita. Tilat ovat avaria ja joustavat muuttuvien tarpeiden mukaan, talotekniikka on nykyaikainen sekä sijainti mitä loistavin kaupungin keskustassa. Kiinteistön asiakkaat voivat hyödyntää toimistojensa tilasuunnittelussa Postitalon identiteettiin ja ympäröivän alueen henkeen nojautuvia valmiita designteemoja. Kiinteistössä tarjotut palvelut tulevat tarkentumaan hankkeen edetessä.

Uudistuneeseen Postitaloon haetaan parhaillaan ensimmäisiä vuokralaisia. Tilakokoja on tarjolla 2 000 ja 5 000 m2 väliltä. Juuri nyt on paras hetki vaikuttaa uuden toimiston kokoon, kerrossijaintiin ja designiin. Saneerauksen myötä kiinteistölle tavoitellaan korkeatasoista ympäristösertifikaattia. Uusiin toimitiloihin päästään muuttamaan arviolta H1/2026 aikana.

Kuvat ovat visualisointeja tulevasta kiinteistöstä.

Tampereen rautatieaseman vieressä sijaitseva Postitalo on yhdistelmä nykypäivän modernia työympäristöä ja kaupungin historiaa. Uudelleen vuonna 2026 avattava Postitalo tullaan hiomaan täydellisen saneerauksen yhteydessä uuteen hehkuun.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Tampereen keskustassa lähellä rautatieasemaa ja Hämeenkatua. Hyvät julkiset liikenneyhteydet. Juna-asemalle n. 100 m. Pysäköinti Q-parkissa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Rautatienkatu 21 TAMPERE
Tampere 33100

  • Kaupunginosa: Kyttälä
  • Pinta-ala: 2000 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu: 2026
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.