Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Pahvitehtaankatu 2 TAMPERE, Tampere

Vuokrattava, Liiketila, Tampere, Lielahti, 1151m2

Kohde #19225

Kuvaus

1. kerroksen myymälätila noin 1151 m2. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Lielahti on kasvava ja monipuolinen yrityskeskittymä seitsemän kilometrin päässä Tampereen keskustasta, uuden Niemenrannan asuinalueen läheisyydessä. Pahvitehtaankadun välittömässä läheisyydessä sijaitsee Prisma, Lielahtikeskus, Gigantti Megastore, Asko, Sotka, Masku ja Leos Legoland. Alueella on myös K-Citymarket ja XXL. Lielahden vanhalle tehdasalueelle on suunnitteilla sujuvan liikkumisen mahdollistava raitiolinja, joka tuo asiakasvirrat myös Hiedanrannan ja Lielahden keskusta-alueille. Läntinen raitiolinja ja Lielahteen vievä pistoraide tukevat koko alueen kehittämistä vetovoimaiseksi kulttuuri-, liike- ja palvelutilaksi. Laadukas kiinteistö. Erinomaiset pysäköintimahdollisuudet. Erinomainen logistiikka. Rekka-autolla pääsee lastaamaan.

Lielahti on kasvava ja monipuolinen yrityskeskittymä seitsemän kilometrin päässä Tampereen keskustasta, uuden Niemenrannan asuinalueen läheisyydessä. Pahvitehtaankadun välittömässä läheisyydessä sijaitsee Prisma, Lielahtikeskus, Gigantti Megastore, Asko, Sotka, Masku ja Leos Legoland. Alueella on myös K-Citymarket ja XXL. Lielahden vanhalle tehdasalueelle on suunnitteilla sujuvan liikkumisen mahdollistava raitiolinja, joka tuo asiakasvirrat myös Hiedanrannan ja Lielahden keskusta-alueille. Läntinen raitiolinja ja Lielahteen vievä pistoraide tukevat koko alueen kehittämistä vetovoimaiseksi kulttuuri-, liike- ja palvelutilaksi. Laadukas kiinteistö. Erinomaiset pysäköintimahdollisuudet. Erinomainen logistiikka. Rekka-autolla pääsee lastaamaan.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Pahvitehtaankatu 2 TAMPERE, 1151m2, 1. kerros, Liiketila
Toimistotila

Pahvitehtaankatu 2 TAMPERE
Tampere 33400

  • Kaupunginosa: Lielahti
  • Pinta-ala: 1151 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2009
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.