Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Etu-Hankkionkatu 1 TAMPERE, Tampere

Vuokrattava, Toimistotila, Tampere, Messukylä, 1965 m2

Kohde #24110

Kuvaus

Toimisto- ja sosiaalitilat alueen vanhassa päärakennuksessa, tiilitalo Castrullissa. Messukylän teollisuusalue sijaitsee Tampereen kehätien välittömässä läheisyydessä. Alue on hyvin saavutettavissa myös raskaalla kalustolla. Yhteydet Tampereen keskustaan ja pääväylille ovat todella hyvät.

Messukylän Castrulli. Tampereen Messukylän alueella sijaitseva, alun perin Tampella Oy:n omistuksessa ollut teollisuuskompleksi koostuu vanhasta “Tiilitalo” nimikkeellä kulkevasta toimistorakennuksesta ja useammasta osasta koostuvasta teollisuustilasta. Toimistotalon kokonaispinta-ala on noin 2400 m2. Varsinaisen teollisuushallin kokonaisala on noin 20700 m2, minkä lisäksi alueella on pienempiä rakennuksia ja katoksia. Kiinteistön tilat soveltuvat hyvin tuotanto-, teollisuus, varasto- ja toimistokäyttöön. Kiinteistön tekniset edellytykset ovat mainiot. Pääosassa hallitiloja on järeät siltanosturit, paineilmaverkko ja isot nosto-ovet. Hallitilat ulottuvat rakennuksen läpi ja ovat läpiajettavia, tai jaettavissa kahdelle käyttäjälle omilla nosto-ovilla. Toimistotilat sijaitsevat hallitilojen yhteydessä. Henkilöstön käyttöön on tarjolla suihku- ja saunatilat sekä lounasravintola.

Kohteen yhteydessä on erillinen pysäköintialue varattuna alueen yritysten henkilökunnalle. Alueella on erillinen lounasravintolarakennus, joka palvelee alueen yrityksiä. Alueen valvontaa hoidetaan sisääntuloportilla toimivan päivystyksen avulla.

Liikenneyhteydet

Messukylän alueelle pääsee busilla ja autolla.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Etu-Hankkionkatu 1 TAMPERE
Tampere 33700

  • Kaupunginosa: Messukylä
  • Pinta-ala: 1965 m2
  • Kerros: 1. ja 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1968
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.