Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Ilmailunkatu 13 TAMPERE, Tampere

Vuokrattava, Toimistotila, Tampere, Rantaperkiö, 7600m2

Kohde #14581

Kuvaus

Toimistotilaa suunnitteilla olevassa Ilmailunkadun Fouga, Fokker ja Falcon -rakennuksissa. Toimistojen koko 200 - 3 800 m2 / kiinteistö. Kiinteistöt rakennetaan siten, että kaksi rinnakkaista taloa ovat yhdistettävissä, jolloin toimistopinta-ala on maksimissaan 7 600 m2. Ilmailunkadun Fouga, Fokker ja Falcon. Suunnitteilla olevaa toimistotilaa hyvien liikenneyhteyksien varrella Tampereen ohikulkutien tuntumassa. Ilmailunkadun tilat ovat modernia, avaraa ja muuntojoustavaa toimistotilaa. Alue tarjoaa runsaasti edullista pysäköintitilaa ja mahdollistaa mm. suurten ICT- yritysten sijoittumisen uudelle alueelle lähemmäs Tampereen keskustaa. Alue tarjoaa runsaasti edullista pysäköintitilaa (95 pysäköintipaikkaa / kiinteistö). Kohde on suunnitteilla, nopea aloitusvalmius.

Ilmailunkadun Fouga, Fokker ja Falcon. Suunnitteilla olevaa toimistotilaa hyvien liikenneyhteyksien varrella Tampereen ohikulkutien tuntumassa. Ilmailunkadun tilat ovat modernia, avaraa ja muuntojoustavaa toimistotilaa. Alue tarjoaa runsaasti edullista pysäköintitilaa ja mahdollistaa mm. suurten ICT- yritysten sijoittumisen uudelle alueelle lähemmäs Tampereen keskustaa. Alue tarjoaa runsaasti edullista pysäköintitilaa (95 pysäköintipaikkaa / kiinteistö). Kohde on suunnitteilla, nopea aloitusvalmius.

Liikenneyhteydet

Etäisyys keskustaan on noin 5 km, Tampereen Messukeskukseen 400 m, Partolan ostoskeskukseen 600 m ja Helsinkiin 176 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Ilmailunkatu 13 TAMPERE, 7600m2, , Toimistotila
Toimistotila

Ilmailunkatu 13 TAMPERE
Tampere 33900

  • Kaupunginosa: Rantaperkiö
  • Pinta-ala: 7600 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu: Suunnitteilla
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.