Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hatanpään valtatie 18 TAMPERE, Tampere

Vuokrattava, Toimistotila, Tampere, Ratina, 2074 m2

Kohde #27076

Kuvaus

Vuokrataan hyvien liikenneyhteyksien varrella loistava toimistotila. Sijainti lähellä Ratinan Kauppakeskusta ja rautatieasemalle on matkaa noin 800 metriä. Tilat soveltuvat myös esim. opetuskäyttöön.

Tyylikästä toimitilaa neljässä kerroksessa aivan Tampereen keskustassa. Tilat muodostavat modernin kokonaisuuden, jossa runsas lasipintojen käyttö ja vaaleansävyiset sisustusmateriaalit lisäävät avaruuden tuntua. Kiinteistön tilat on jaettu pääosin huoneiksi. Myös mahdollisuus avokonttoritilaan. Kiinteistössä on koneellinen ilmastointi. Kiinteistö rakennettu 1978, kiinteistötekniikkaa on ajantasaistettu 90- ja 2000-luvuilla. Sisääntuloaulassa on vastaanotto ja kattohuoneistossa vuokrattavat saunatilat terassilla. Pysäköintimahdollisuus on autohallissa ja pihalla. Autohallissa 32 paikkaa, lisäksi pihapaikkoja.

Liikenneyhteydet

Toimitilat sijaitsevat erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, viistosti linja-autoasemaa vastapäätä. Rautatieasemalle ehtii kävellen ja autolla muutamassa minuutissa, keskustan palvelut löytyvät läheltä ja vajaan puolen kilometrin päässä sijaitsevat Hotelli Ilves sekä Koskikeskus. Hyvät ajoyhteydet valtateille 3, 9 ja 12. Juna-asema 800m.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Hatanpään valtatie 18 TAMPERE
Tampere 33100

  • Kaupunginosa: Ratina
  • Pinta-ala: 2074 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1978
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.