Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hatanpään valtatie 24 TAMPERE, Tampere

Vuokrattava, Toimistotila, Tampere, Ratina, 780 m2

Kohde #24633

Kuvaus

Remontoitu, upea ylimmän 5. kerroksen toimistotila , josta mahtavat näkymät kaupungin yli moneen ilmansuuntaan. Tilaratkaisu nykyaikainen, sisältäen avotilaa, työhuoneita, vetäytymistiloja sekä neuvottelutiloja. Toimiva laadukas keittiö ja wc tilat. Tilassa palkkijäähdytys sekä LED valot.

Dynamo Business Park tarjoaa laadukkaita, muunneltavissa olevia, nykyaikaisia, kattavan palvelun toimistotiloja näyttävältä paikalta Tampereen keskustasta.

Moderni yrityspuisto yhdistää uusimman teknologian ja ihmisläheisen palvelun. Dynamo Business Park tarjoaa monipuoliset aula- ja toimistopalvelut, anniskeluoikeuksin varustetun ravintolan ja kuntosalin. Kohteesta löytyy myös tasokas ja moderni neuvottelu- ja kokouskeskus. Ylimmän kerroksen saunaosastolta avautuvat upeat maisemat.

Liikenneyhteydet

Rakennus sijaitsee Tampereen valtatien ja Hatanpään valtatien risteyksessä, ydinkeskustan välittömässä läheisyydessä. Linja-autoasema on lyhyen kävelymatkan päässä, samoin rautatieasema ja paikallisliikenteen pysäkit.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Hatanpään valtatie 24 TAMPERE
Tampere 33100

  • Kaupunginosa: Ratina
  • Pinta-ala: 780 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2002
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.