Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Patamäenkatu 7 TAMPERE, Tampere

Vuokrattava, Toimistotila, Tampere, Sarankulma, 276 m2

Kohde #25229

Kuvaus

Valoisaa avotoimistoa, jonka tilajako muokattavissa asiakkaiden toiveiden mukaiseksi. Kohteella on monipuoliset palvelut ja se on hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tilat vaativat remontointia, joten tila on muokattavissa juuri yrityksen tarpeiden mukaisesti.

Patamäenkatu 7 on monipuolinen kiinteistö Sarankulmassa. Kiinteistö on ollut Aamulehden painotalona ja toimii nyt tehokkaana monikäyttäjäkohteena. Kohteesta löytyy erikokoisia toimistoja, jotka räätälöidään vuokralaisten tarpeisiin. Kiinteistössä aulapalvelu, neuvottelutilat, kuntosali ja lounasravintola Flavory. Runsaasti pysäköintitilaa ja hyvät julkiset kulkuyhteydet (18 min bussilla keskustaan). Lähialueella sijaitsee useampi lounasravintola ja kaupan palvelut (Pirkkalan kauppakeskittymä).

Liikenneyhteydet

Patamäenkatu 7 sijaitsee Tampereen eteläpuolella lähellä moottoritietä. Autolla pääset nopeasti mihin suuntaan tahansa ja lähin bussipysäkki on heti kiinteistön edessä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Patamäenkatu 7 TAMPERE
Tampere 33900

  • Kaupunginosa: Sarankulma
  • Pinta-ala: 276 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.