Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kelloportinkatu 1 B TAMPERE, Tampere

Vuokrattava, Toimistotila, Tampere, Tampella, 399 m2

Kohde #13449

Kuvaus

Tampereen Kelloportinkatu 1:stä vapautumassa vuokrattavaksi siisti 4. kerroksen toimistotila, joka voidaan yhdistää tarpeen mukaan suuremmaksi kokonaisuudeksi 217 m² naapuritilan kanssa. Tampellan vanha pellavatehdas sijaitsee ydinkeskustan tuntumassa, Tammerkosken rannalla. Kaikki tilat on täysin uusittu vuonna 2017.

Kiinteistö Oy Koskitammi, Tampellan vanha 1850-luvulla valmistunut pellavatehdas kosken varrella. Kohteessa on tehty kattava remontti vuonna 2016, joten tilat ovat uudenveroiset.

Tampellan arvokiinteistö Koskitammi on merkittävä osa Tampereen keskustan sydäntä ja luo maamme tunnetuimman teollisen kaupunkimaiseman. Koskitammi on kulttuurihistoriallisesti arvokas ja se on asemakaavassa luokiteltu suojelukohteeksi. Saneeraustyöt talon historiaa kunnioittaen valmistuivat vuonna 2016.

Kiinteistölle on myönnetty LEED Gold-tason ympäristöluokitus.

Liikenneyhteydet

Tampereen kaupungin liikennelaitoksen linja-autoilla pääset muutaman minuutin kävelymatkan päähän. Rautatie- ja kaukoliikenteen asemiltakin kävelet hetkessä perille.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kelloportinkatu 1 B TAMPERE
Tampere 33100

  • Kaupunginosa: Tampella
  • Pinta-ala: 399 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1850
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.