Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Aurakatu 6 TURKU, Turku

Vuokrattava, Toimistotila, Turku, Keskusta, 274m2

Kohde #20420

Kuvaus

Rakenteilla uutta pääkonttoritason tilaa. Tila vapautuu sopimuksen mukaan. Vuokraus ja tiedustelut: Raul von Denffer puh. 010 836 8401, raul.denffer@cushwake.fi Turun Kuparitalo sijaitsee kaupungintalon puistoa vastapäätä aivan ydinkeskustassa, Linnankadun ja Aurakadun kulmassa. Turun Kuparitalo koostuu kolmesta toimisto -ja liikerakennuksesta. Kuparitalon sijainti on erinomainen. Ympärillä ovat kaikki keskustan suurimmat ostoskeskukset, paljon tunnelmallisia ravintoloita sekä aina ihastuttava Aurajoen ranta. Talossa on valokuitu sekä vuokrattavaa parkkitilaa on sisäpihalla ja lähiympäristössä.

Turun Kuparitalo sijaitsee kaupungintalon puistoa vastapäätä aivan ydinkeskustassa, Linnankadun ja Aurakadun kulmassa. Turun Kuparitalo koostuu kolmesta toimisto -ja liikerakennuksesta. Kuparitalon sijainti on erinomainen. Ympärillä ovat kaikki keskustan suurimmat ostoskeskukset, paljon tunnelmallisia ravintoloita sekä aina ihastuttava Aurajoen ranta. Talossa on valokuitu sekä vuokrattavaa parkkitilaa on sisäpihalla ja lähiympäristössä.

Liikenneyhteydet

Julkiset yhteydet Kuparitaloon ovat erinomaiset. Tori on nurkan takana sekä lähellä sijaitsevat niin linja-autoasema kuin rautatieasemakin. Ajomatka satamaan ja lento- kentälle on lyhyt ja Uudenmaankadun kautta aukeaa suora liikennereitti Helsingin ja Tampereen suuntaan. Onnibus-pysäkki on myös näköetäisyydellä.

Yhteystiedot

Raul von Denffer
Raul von Denffer

0500417424

raul.von.denffer@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Aurakatu 6 TURKU, 274m2, 3. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Aurakatu 6 TURKU
Turku 20100

  • Kaupunginosa: Keskusta
  • Pinta-ala: 274 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu: Sop. mukaan
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0500417424

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.