Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Joukahaisenkatu 1 TURKU, Turku

Vuokrattava, Toimistotila, Turku, Kupittaa, 189m2

Kohde #20850

Kuvaus

Kupittaalla Science Parkin alueella vuokrattavissa moderni toimistohuoneisto Eurocity-kiinteistön 1. kerroksesta. Tila vapautuu sopimuksen mukaan. Vuokraus ja tiedustelut: Raul von Denffer puh. 010 836 8401, raul.denffer@cushwake.fi Eurocity-toimistokiinteistö sijaitsee Turku Science Parkin ja maamme vanhimman yliopistoalueen keskellä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Toimistotilat ovat helposti muunneltavia. Kiinteistössä on jäähdytys ja tilat on varustettu valokuituyhteydellä. Rakennuksessa on lounasruokala, kokoustiloja, keskusaula/lounge ja naapurikiinteistön kanssa yhteinen info/palvelupiste. Autohallissa vuokrattavia pysäköintipaikkoja.

Eurocity-toimistokiinteistö sijaitsee Turku Science Parkin ja maamme vanhimman yliopistoalueen keskellä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Toimistotilat ovat helposti muunneltavia. Kiinteistössä on jäähdytys ja tilat on varustettu valokuituyhteydellä. Rakennuksessa on lounasruokala, kokoustiloja, keskusaula/lounge ja naapurikiinteistön kanssa yhteinen info/palvelupiste. Autohallissa vuokrattavia pysäköintipaikkoja.

Yhteystiedot

Raul von Denffer
Raul von Denffer

0500417424

raul.von.denffer@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Joukahaisenkatu 1 TURKU, 189m2, 1. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Joukahaisenkatu 1 TURKU
Turku 20520

  • Kaupunginosa: Kupittaa
  • Pinta-ala: 189 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 1999
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0500417424

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.