Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Biolinja 20 TURKU, Turku

Vuokrattava, Liiketila, Turku, Skanssi, 500m2

Kohde #19003

Kuvaus

Näkyvällä paikalla sijaitseva katutason avara liiketila. Tilassa myymäläosan lisäksi pienet sosiaalitilat. Samassa kiinteistössä toimii mm. huonekaluliikkeitä sekä eläinlääkäriasema. Tilaa ei vuokrata ravintolatoimintaan. Vuokraus ja tiedustelut: Raul von Denffer puh. 010 836 8401, raul.denffer@cushwake.fi tai Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Vuonna 2013 valmistunut liikekiinteistö, joka sijaitsee lähellä Kauppakeskus Skanssia. Sijainti Helsinki-Turku -moottoritien varrella takaa hyvät liikenneyhteydet niin lähialueille kuin kauemmaskin. Autolla liikkuville on kiinteistön piha-alueella runsaasti asiakaspaikkoja. Tällä hetkellä kiinteistössä ovat vuokralaisina mm. Asko, Sotka, Power, eläinlääkäriasema Pet-Vet, lemmikkitarvikeliike Petola sekä kuntosali GoGo Express. Lisäksi vastapäätä kadun toisella puolella sijaitsee kodinkone- ja elektroniikkamyymälä Gigantti.

Vuonna 2013 valmistunut liikekiinteistö, joka sijaitsee lähellä Kauppakeskus Skanssia. Sijainti Helsinki-Turku -moottoritien varrella takaa hyvät liikenneyhteydet niin lähialueille kuin kauemmaskin. Autolla liikkuville on kiinteistön piha-alueella runsaasti asiakaspaikkoja. Tällä hetkellä kiinteistössä ovat vuokralaisina mm. Asko, Sotka, Power, eläinlääkäriasema Pet-Vet, lemmikkitarvikeliike Petola sekä kuntosali GoGo Express. Lisäksi vastapäätä kadun toisella puolella sijaitsee kodinkone- ja elektroniikkamyymälä Gigantti.

Liikenneyhteydet

Sijainti Helsinki-Turku-moottoritien varrella takaa hyvät liikenneyhteydet niin lähialueille kuin kauemmaskin. Autolla liikkuville on kiinteistön piha-alueella runsaasti asiakaspaikkoja. Juna-asema 1,8 km Lentoasema 10 km

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Biolinja 20 TURKU, 500m2, Katutaso, Liiketila
Toimistotila

Biolinja 20 TURKU
Turku 20750

  • Kaupunginosa: Skanssi
  • Pinta-ala: 500 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2013
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.