Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Joukahaisenkatu 6 TURKU Int.II, Turku

Vuokrattava, Toimistotila, Turku, Turku, 227 m2

Kohde #27710

Kuvaus

Vuokrattavissa kuudennen kerroksen hyväkuntoinen toimistotila Intelligate II:ssä. Jäähdytetty ilmanvaihto, tilamuutokset neuvotellaan erikseen.

Suosittu yrityskeskittymä Kupittaan kolmio sijaitsee Kupittaan juna-aseman kupeessa. Energiatehokkaat toimistotilat ovat avaria ja tyylikkäitä.

Kupittaan kolmion muodostavat tällä hetkellä kaksi rakennusta: Intelligate I, joka on valmistunut vuonna 2006 ja vuonna 2013 valmistunut Intelligate II. Kiinteistön naapurustosta löytyy sekä pieniä paikallisia että kansainvälisiä IT-, finanssialan ja terveydenhuollon yrityksiä. Rakennus on osa Turku Science Park”ia, joka tunnetaan biotieteen osaamiskeskuksena. Esimerkiksi lääketeollisuuden suomalaisesta liikevaihdosta lähes puolet syntyy tällä alueella.

Rakennuksessa on näyttävä täysikorkuinen lasitettu sisäänkäynti. Hyväkuntoiset, avarat ja valoisat toimistotilat ovat joustavasti muunneltavissa käyttäjien tarpeiden mukaisesti. Kiinteistön suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota energiatehokkaisiin ratkaisuihin ja kiinteistöteknisiin järjestelmiin.

Intelligate II toimisto- ja liikerakennukselle myönnettiin Turussa ensimmäisenä toimistotalon arvostettu Gold-tason LEED-ympäristösertifikaatti. Intelligate II on A-energialuokan toimistotalo, kokonaisalaltaan noin 7500 m2. Käyttäjinä ovat mm. Neo-Sairaala, Neuro-Neo, Lindorff Oy, Oy H. Lundbeck Ab sekä Biotie Therapies Oyj.

Liikenneyhteydet

Nopea yhteys junalla Helsingistä sekä autolla Turku-Helsinki moottoritietä pitkin. Turun rautatieasema sijaitsee kahden kilometrin päässä ja matka lentokentälle taittuu sekin alle 15 minuutissa. Kiinteistön kellarikerroksissa on runsaasti pysäköintitiloja.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Joukahaisenkatu 6 TURKU Int.II
Turku 20520

  • Kaupunginosa: Turku
  • Pinta-ala: 227 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 10/2013
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.