Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Rydönnotko 1 TURKU, Turku

Vuokrattava, Toimistotila, Turku, Urusvuori, 2052m2

Kohde #14806

Kuvaus

Toisen kerroksen toimistotila 2052 m2, jossa toimistohuoneita 28 kpl, avotilaa sekä neljä neuvotteluhuonetta. Valoisa ja siisti, tulo- ja poistoilmanvaihto, ei jäähdytystä. Tila on jaettavissa pienempiin kokonaisuuksiin alkaen 600 m2. Talossa lounasravintola. Vuokraus ja tiedustelut: Raul von Denffer puh. 010 836 8401, raul.denffer@cushwake.fi Turun Urusvuoressa sijaitsevaan varasto- ja logistiikkakiinteistöön kuuluu kolme rakennusta: varasto- ja toimistorakennus, maatalous- ja konevarasto ja kiinteistön oma lämpökeskusrakennus. Tontilla sijaitsee myös kolme kevytrakenteista varastohallia. Kohde on muunneltavissa erilaisiin varastointitarkoituksiin. Piha- ja liikennealueet asfaltoituja. Aidattu tonttialue, kaukolämpö, runsaasti lastauslaitureita. Pihalla runsaasti autopaikkoja.

Turun Urusvuoressa sijaitsevaan varasto- ja logistiikkakiinteistöön kuuluu kolme rakennusta: varasto- ja toimistorakennus, maatalous- ja konevarasto ja kiinteistön oma lämpökeskusrakennus. Tontilla sijaitsee myös kolme kevytrakenteista varastohallia. Kohde on muunneltavissa erilaisiin varastointitarkoituksiin. Piha- ja liikennealueet asfaltoituja. Aidattu tonttialue, kaukolämpö, runsaasti lastauslaitureita. Pihalla runsaasti autopaikkoja.

Liikenneyhteydet

Lentokentälle matkaa muutama kilometri ja Helsingintielle sekä muualle Suomeen liittymät sujuvasti. Turun ja Naantalin satamat ovat lyhyen matkan päässä.

Yhteystiedot

Raul von Denffer
Raul von Denffer

0500417424

raul.von.denffer@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Rydönnotko 1 TURKU, 2052m2, 2. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Rydönnotko 1 TURKU
Turku 20360

  • Kaupunginosa: Urusvuori
  • Pinta-ala: 2052 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0500417424

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.