Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Amerinkuja 1, Tuusula

Vuokrattava, Varastotila, Tuusula, Tuusula, 14500 m2

Kohde #27318

Kuvaus

Etelä-Tuusulaan suunniteltu uusi ja moderni toimitilakokonaisuus on rakentamisvalmiudessa ja tilat vapaana vuokrattavaksi. Mahdollisia käyttötarkoituksia ovat varastointi, logistiikka sekä kevyt teollinen toiminta. Avaran hallin lisäksi tilassa tulee olemaan toimisto- ja sosiaalitilat. Kiinteistön laaja tontti mahdollistaa joustavan liikkumisen piha-alueella raskaalla kalustolla sekä pysäköintitilat henkilöautoille.

Kiinteistö valmistuu noin 14 kuukauden kuluessa rakentamisen aloittamisesta. Tilat osoitetaan ensisijaisesti yhdelle käyttäjälle, mutta ovat tarvittaessa jaettavissa 2–4 käyttäjälle. Tulevalla vuokralaisella on mahdollisuus vaikuttaa suunnitelmiin.

Amerinkujan kiinteistö rakennetaan Etelä-Tuusulaan erinomaisten liikenneyhteyksien äärelle Tuusulan Itäväylälle, Tuusulanväylän välittömään läheisyyteen. Kehä III:lle ajaa 10 minuutissa, lentoasemalle vartissa ja Vuosaaren satamaan puolessa tunnissa. Tuusulan Itäväylän ja Keravan liittymän kautta on myös sujuva yhteys Lahden moottoritielle

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Varastotila

Amerinkuja 1
Tuusula 04320

  • Kaupunginosa: Tuusula
  • Pinta-ala: 14500 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu: Ennakkomarkkinoinnissa
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.