Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Vanha Tuusulantie 198, Tuusula

Vuokrattava, Varastotila, Tuusula, Tuusula, 6500 m2

Kohde #27543

Kuvaus

Vuokrattavana koko kohde, jossa noin 5 500 m2 tasokasta logistiikkatilaa ja noin 1 000 m2 toimistoa ja sosiaalitiloja. Uudehko kohde, jossa hyvätasoiset yhteiskäyttötilat ja valoisa toimisto. Varastotilan vapaakorkeus on 10 metriä ja kantavuus 40 kN/m2. Varastossa valmiina käyttöönottoon toimivat hyllyjärjestelmät.

Tuusulassa sijaitseva logistiikkakiinteistö tarjoaa modernia logistiikkatilaa keskeiseltä sijainnilta. Alue helposti saavutettavalla paikalla Tuusulanväylän ja tulevan Kehä IV:n liittymän risteyksessä. Paikalle on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Lähin bussipysäkki on kivenheiton päässä kiinteistöstä ja juna-asemalle on lyhyt kävelymatka. Oman auton saa kätevästi parkkiin kiinteistön pihalle.

Liikenneyhteydet

Tuusulanväylän vilkkaat, ympäri pääkaupunkiseutua kulkevat bussiyhteydet sekä muiden valtaväylien läheisyys tuovat monipuolisuutta kulkuyhteyksiin. Tuleva Kehä IV parantaa kulkuyhteyksiä entisestään.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Varastotila

Vanha Tuusulantie 198
Tuusula 04360

  • Kaupunginosa: Tuusula
  • Pinta-ala: 6500 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.