Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Silmukkatie 2 VAASA, Vaasa

Vuokrattava, Toimistotila, Vaasa, Silmukkatien teollisuusalue, 1210 m2

Kohde #24436

Kuvaus

Korkeatasoista, valoisaa ja modernia toimistotilaa vuokrattavana Vaasassa. Hyvä sijainti lähellä keskustaa. Vuokrattavan tilan koko on n. 1210 m² ja se sijaitsee rakennuksen 4. kerroksessa. (Koko kerros, pohjakuvat A+B yhdistettyinä.)
Tila vastaa tämän päivän vaateita. Neliöt ovat tehokkaassa käytössä ja tila sisältää muutamia yksittäisiä huoneita ja avotilaa, kuten myös oman taukotilan. Kiinteistössä on aulapalvelut ja lounasravintola ja kellarissa on hyvät sosiaalitilat pukukaappeineen. Pihassa on runsaasti autopaikkoja. Kiinteistö on valmistunut vuonna 2012 ja otettu käyttöön vuonna 2013.

Kiinteistöllä on hyvä sijainti lähellä Vaasan keskustaa. Kiinteistössä on aulapalvelut, lounasravintola, vuokrattavia neuvottelutilja ja kellarissa hyvät sosiaalitilat pukukaappeineen. Rakennuksen edessä on lämpötolpalla varustettuja pysäköintipaikkoja.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Silmukkatie 2 VAASA
Vaasa 65100

  • Kaupunginosa: Silmukkatien teollisuusalue
  • Pinta-ala: 1210 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu: Sop. mukaan
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.