Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Silmukkatie 2 VAASA, Vaasa

Vuokrattava, Toimistotila, Vaasa, Silmukkatien teollisuusalue, 578 m2

Kohde #24438

Kuvaus

Korkeatasoista, valoisaa ja modernia toimistotilaa vuokrattavana Vaasassa. Hyvä sijainti lähellä keskustaa. Vuokrattavan tilan koko on n. 577,5 m2 ja se sijaitsee rakennuksen 5. kerroksessa. Tästä tilasta on mahtavat näkymät ja tilaan kuuluu iso kattoterassi. Tila vastaa tämän päivän vaateita. Neliöt ovat tehokkaassa käytössä ja tila sisältää muutamia yksittäisiä huoneita ja avotilaa, kuten myös oman taukotilan. Pohjakuvana Ullakko B+A, A-puolelta ainoastaan aula ja kattoterassi mukaan.

Kiinteistössä on aulapalvelut ja lounasravintola ja kellarissa on hyvät sosiaalitilat pukukaappeineen. Pihassa on runsaasti autopaikkoja. Kiinteistö on valmistunut vuonna 2012 ja otettu käyttöön vuonna 2013.

Kiinteistöllä on hyvä sijainti lähellä Vaasan keskustaa. Kiinteistössä on aulapalvelut, lounasravintola, vuokrattavia neuvottelutilja ja kellarissa hyvät sosiaalitilat pukukaappeineen. Rakennuksen edessä on lämpötolpalla varustettuja pysäköintipaikkoja.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Silmukkatie 2 VAASA
Vaasa 65100

  • Kaupunginosa: Silmukkatien teollisuusalue
  • Pinta-ala: 578 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu: Sop. mukaan
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.