Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Äyritie 18 HEHKU, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Aviapolis, 232 m2

Kohde #26047

Kuvaus

Plaza HEHKU.
Uutta modernia tilaa Hehkussa. Plaza Business Park tarjoaa tulevaisuuden toimistoympäristön ja huippuluokan sijainnin kehittyville ja menestyksekkäille yrityksille. Toimitila sijaitsee kehä III:n varressa kauppakeskus Jumboa vastapäätä lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa.

HEHKU on toteutettu luonnollisia rakennusmateriaaleja käyttäen. Tilat ovat valoisat ja tilaratkaisut erittäin joustavia. Pilke- ja Hehku-rakennusten avara aulatila toimii yhteisenä keskeisenä vastaanottopisteenä, jonka aula-, sähköposti- ja puhelinpalvelut on sijoitettu Pilke-rakennukseen.

HEHKU. Kehittyvä ja kukoistava viiden toimistorakennuksen Plaza Business Park rakennettiin 2011-2013. HEHKU valmistui 12/2011. Modernit ja ympäristöystävälliset BREEAM luokitellut tilat näkyvällä paikalla.

Aula-, sähköposti- ja puhelinpalvelut, wlan, ravintola- ja catering-palvelut, edustavat neuvottelutilat ja upea edustussauna, suihkut, hierontapalvelut, autonpesupalvelut, jätehuolto, vartiointi, oma huoltomies. Pysäköintitalossa on autopaikkoja ja vieraspaikkoja ulkopysäköintialueella.

Liikenneyhteydet

Sijainti kätevästi Helsingin ja lentokentän välillä ja kaikkien pääväylien varrella, josta tärkein on Kehä III. Ajomatka Helsingin keskustaan kestää 20 minuuttia ja lentokentälle 10 minuuttia. Helposti saavutettavissa myös julkisilla kulkuvälineillä. Bussilla ja junalla pääsee nopeasti joka paikkaan - liikenteen solmukohtiin ja asemille Tikkurilaan, Itäkeskukseen ja Myyrmäkeen. Aviapolis-aseman eteläinen sisäänkäynti sijaitsee n. 15 min. kävelymatkan päässä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Äyritie 18 HEHKU
Vantaa 01510

  • Kaupunginosa: Aviapolis
  • Pinta-ala: 232 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 12/2011
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.