Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Äyritie 24 HALO, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Aviapolis, 367 m2

Kohde #22401

Kuvaus

Vuokrataan edustava ja viihtyisä toimitila 367,5 m2 Plaza Business Parkin Halo-talosta. Tila koostuu avotilasta sekä toimisto-/neuvotteluhuoneista. Tila remontoidaan vuokralaisen toiveiden mukaisesti. Yhdistettävissä toiseen tilaan, jolloin yhteensä 1135 m2.
Toimitila sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Kehä III:n varressa Kauppakeskus Jumboa vastapäätä lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Rakennus on BREEAM Very Good -ympäristösertifioitu.

Valoisa tila, missä laminaattilattia sekä useita huoneita ja kaksi yhden henkilön työtilaa / Teams-huonetta. Uusi keittiö rakennetaan tilaan. Vuokralainen tekee tilaan oman sähköliittymäsopimuksensa. Talossa aulapalvelu, kaksi ravintolaa sekä vuokrattavia neuvotteluhuoneita.

Business Park HALO. Vuosina 2011-2014 valmistunut Business Park Plaza on toiminnallisesti yhtenäinen toimistokokonaisuus, joka käsittää viisi toimistorakennusta ja pysäköintilaitoksen. Plaza tarjoaa vuokralaisilleen edustavat, BREEAM-luokitellut modernit toimistotilat erinomaisella näkyvällä sijainnilla ja monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut.

Aula-, sähköposti- ja puhelinpalvelut, wlan, ravintola- ja catering-palvelut, edustavat neuvottelutilat ja upea edustussauna, suihkut, hierontapalvelut, autonpesupalvelut, jätehuolto, vartiointi, oma huoltomies. Pysäköintitalossa on autopaikkoja ja vieraspaikkoja ulkopysäköintialueella.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkille 1,1 km, juna-asemalle 1,3 km, lentoasemalle 3,2 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Äyritie 24 HALO
Vantaa 01510

  • Kaupunginosa: Aviapolis
  • Pinta-ala: 367 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2014
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.