Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Ansatie 6a, Vantaa

For rent, Office, Vantaa, Aviapolis, 645 sqm

Target #25442

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Vuokrataan toimistotila Vantaan Aviapoliksessa. Kiinteistö sijaitsee Kehä III:n varrella lähellä mm. lentokenttää ja kaupallisia keskittymiä. Tilat ovat laajat ja niissä on sekä avotoimistotiloja että yksittäisiä työhuoneita. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Kehä III:n varrella, lähellä lentokenttää, hyvätasoisia toimistotiloja kilpailukykyiseen hintaan. Kaikki toimitilat vuokrataan remontoituina, uutta vastaavassa kunnossa.

Ansatie 6 on aiemmin DNA:n pääkonttorina toiminut nykyaikainen toimistokiinteistö. Se tarjoaa tilankäytöltään erittäin tehokkaita avo- ja kombitoimistotiloja, joissa luonnollisesti on kattava tietoliikennekaapelointi ja nykyaikainen jäähdytys. Monipuolista ja muunneltavaa toimistotilaa kolmessa kerroksessa.

Kiinteistön katutasolla sijaitsee suosittu lounasravintola Lunchi, jonka kautta voit myös varata tarvittaessa viihtyisän 10 hengen kokoustilan kiinteistön katutasosta. Lunchi huolehtii myös kokoustarjoiluista. Kiinteistön pohjakerroksesta löytyvät suihku- ja pukeutumistilat esimerkiksi työmatkapyöräilijöiden käyttöön. Talon palveluita täydentävät lähialueen vaihtoehtoiset lounaspaikat ja noin 5 minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Kauppakeskus Jumbo monipuolisine palveluineen.

Yrityksesi voi vuokrata tarvittavan määrän pysäköintipaikkoja rakennusta ympäröivältä pysäköintialueelta. Valtaosa paikoista on varustettu lämmityspistokkein.

Communications

Bussipysäkille 250 m, juna-asemalle 2 km, lentoasemalle 6 km.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Office

Ansatie 6a
Vantaa 01740

  • Area: Aviapolis
  • Surface area: 645 sqm
  • Floor: 3. kerros
  • Available:
  • Year of construction: 2011
  • Rental category: 16-20 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.