Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Lentäjäntie 3, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Aviapolis, 840m2

Kohde #17971

Kuvaus

Kerroksen tilaratkaisu on ollut perinteisessä toimistomuodossa erillisine työ- ja neuvotteluhuoneineen sekä keittiötiloineen. Tilat ja pinnat uusitaan uusien vuokralaisten tarpeiden mukaan vastaamaan tämän päivän hyvin suunniteltuja ja tarkoituksenmukaisia toimitiloja erilaisine tilaratkaisuineen. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista. Avia Pilotin aulassa automaatti-check-in piste sekä matkatavarasäilytys. Suora katettu kävely-yhteys terminaaliin. Vuokralainen voi halutessaan ostaa myös Finavian VIP-paketin, joka sisältää mm. erityskuljetuksen portilta toimistolle sekä matkalaukkujen kuljetuksen. Autopaikkoja paikoitustalosta ja asiakkaille pihalta. Avia Pilot sijaitsee sinisenä hohtavassa rakennuksessa Hiltonin ja lähtöportin numero 38 lähimpänä naapurina. Uusi toimistosi voi sijaita paikassa, josta on lyhyempi kävely terminaali 2:een kuin on terminaalista 1. Aulapalvelut, videoneuvottelutilat, kokoustarjoilut, pesulapalvelut, autonpesupalvelu, langaton verkko, monitoimilaitteet. Rakennuksen ylimpään 13:nteen kerrokseen varatut kokoustilat tarjoavat kaikkiin tapaamisiin oman kiintoisan ohjelmanumeronsa; esteettömät näkymät vilkkaalle kansainväliselle lentokentälle. Ensimmäisen kerroksen viihtyisä lounge-tila on talon asiakkaiden käytössä. Lähtöselvityksen tekeminen käy vaivattomasti ensimmäisen kerroksen aulassa olevalla automaatilla. Kiinteistössä on myös parturi-kampaamo.

Avia Pilot sijaitsee sinisenä hohtavassa rakennuksessa Hiltonin ja lähtöportin numero 38 lähimpänä naapurina. Uusi toimistosi voi sijaita paikassa, josta on lyhyempi kävely terminaali 2:een kuin on terminaalista 1. Aulapalvelut, videoneuvottelutilat, kokoustarjoilut, pesulapalvelut, autonpesupalvelu, langaton verkko, monitoimilaitteet. Rakennuksen ylimpään 13:nteen kerrokseen varatut kokoustilat tarjoavat kaikkiin tapaamisiin oman kiintoisan ohjelmanumeronsa; esteettömät näkymät vilkkaalle kansainväliselle lentokentälle. Ensimmäisen kerroksen viihtyisä lounge-tila on talon asiakkaiden käytössä. Lähtöselvityksen tekeminen käy vaivattomasti ensimmäisen kerroksen aulassa olevalla automaatilla. Kiinteistössä on myös parturi-kampaamo.

Liikenneyhteydet

Etäisyys Kehäradan asemalle 150 m, etäisyys matkustajaterminaaliin 300 m.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Lentäjäntie 3, 840m2, 6. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Lentäjäntie 3
Vantaa 01530

  • Kaupunginosa: Aviapolis
  • Pinta-ala: 840 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1998
  • Vuokraluokka: 41-60 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.