Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Perintötie 8 C-talo, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Aviapolis, 226 m2

Kohde #18879

Kuvaus

Vuokrattavana toisen kerroksen avotoimistotila Avia Logistics Centerin C-talon D-rapusta. Tilassa on myös kaksi neuvottelutilaa, muutama työhuone sekä omat wc-tilat. Aviapolikseen, Tikkurilantien varteen, on valmistunut kahdesta erillisestä rakennuksesta koostuva Bisnespaja Avia. Pieniä ja keskisuuria yrityksiä varten kehitetty Bisnespaja-konsepti mahdollistaa tilojen joustavan muunneltavuuden yrityksesi tarpeisiin. Tilat soveltuvat varasto-, tuotanto-, liike- ja toimistotiloiksi tai näiden yhdistelmäksi. Suuret nosto-ovet mahdollistavat sisäänajon kuorma-autoilla tai jopa rekoilla. Toimivan pihasuunnittelun ansiosta myös täysperävaunuyhdistelmän kääntäminen tontilla on mahdollista.

Liikenneyhteydet

Bisnespaja Avia sijaitsee loistavalla paikalla Aviapoliksessa Vantaan Veromiehessä. Lentoasema on vain kivenheiton päässä. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Monet bussilinjat kulkevat Tikkurilan asemalta, joka sijaitsee noin 5 km päässä. Kehärata, joka avautui matkustajaliikenteelle 1.7.2015 yhdistää Vantaankosken radan Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta päärataan.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Perintötie 8 C-talo, 226m2, 2. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Perintötie 8 C-talo
Vantaa 01510

  • Kaupunginosa: Aviapolis
  • Pinta-ala: 226 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2014
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.