Tietotie 9, Vantaa | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tietotie 9, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Aviapolis, 330 m2

Kohde #25779

Kuvaus

Kolmannen kerroksen sisäänmuuttovalmis toimistotila. Moderni toimistohuoneisto upouudessa kiinteistössä lentoaseman vieressä. Loistava sijainti liikematkustukseen, myös lentokentän uusi juna-asema on kävelymatkan päässä. Ilmastointi. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista. Tätä lähempää lentokenttää et uusia toimitiloja löydä. Kehittyvässä Aviapoliksessa sijaitseva, vuonna 2013 rakennettu talo tarjoaa laadukkaan, high-profile työympäristön hyvien julkisten yhteyksien varrelta. Talossa on aulapalvelu, parkkihalli, edustussauna sekä toimivat kokous- ja auditoriotilat. Lisäksi kiinteisössä toimii suosittu lounasravintola, kahvila ja kuntosali. Seitsemänkerroksinen toimistokiinteistö muistuttaa pohjaratkaisultaan kolmilapaista potkuria. Rakennuksen energiakulutus katetaan 80 prosenttisesti Geoenergialla. Tila luokitellaan parhaaseen A-energialuokkaan. Kiinteistölle on myönnetty ympäristösertifikaatti LEED Platinum.

Liikenneyhteydet

Kehäradan Aviapoliksen asema sijaitsee aivan Tietotie 9 lähellä. Juna-asemalle 900 m, bussipysäkille 150 m, lentokentälle 1,3 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Tietotie 9, 330m2, 3. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Tietotie 9
Vantaa 01530

  • Kaupunginosa: Aviapolis
  • Pinta-ala: 330 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu: Vapautumassa
  • Rakennusvuosi: 6/2013
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.