Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Ainontie 5, Vantaa

Vuokrattava, Varastotila, Vantaa, Hämeenkylä, 11130m2

Kohde #15143

Kuvaus

Ainontie 5:n tilat ovat tehokkaan monipuoliset. Vuokrattavissa 1. kerroksen varastotila n. 11 300 m2, sisältäen varastotilaa 8 000 m2 (korkeus 8 m) ja 3 200 m2 (4 m). Varaston yhteydessä sijaitsevat toimisto- ja wc-tilat 185 m2. Tilava lastausalue antaa hyvät mahdollisuudet toimivaan tavaroiden lastaamiseen, lajitteluun ja jakeluun. Entinen Anttilan keskusvarasto. Ainontie 5 sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Vantaan Hämeenkylässä. Tavara liikkuu tehokkaasti pääteille, Vuosaaren satamaan ja Helsinki-Vantaan lentokentälle, jonne on vain 15 minuutin ajomatka. Talossa on hyväkuntoista varastotilaa sekä toimistotilaa kolmessa kerroksessa. Tilava lastausalue mahdollistaa tavaroiden sujuvan lastaamisen, lajittelun ja jakelun. Lastauslaiturilla 55 kpl pari/nosto-ovea. Runsaasti paikoitustilaa.

Entinen Anttilan keskusvarasto. Ainontie 5 sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Vantaan Hämeenkylässä. Tavara liikkuu tehokkaasti pääteille, Vuosaaren satamaan ja Helsinki-Vantaan lentokentälle, jonne on vain 15 minuutin ajomatka. Talossa on hyväkuntoista varastotilaa sekä toimistotilaa kolmessa kerroksessa. Tilava lastausalue mahdollistaa tavaroiden sujuvan lastaamisen, lajittelun ja jakelun. Lastauslaiturilla 55 kpl pari/nosto-ovea. Runsaasti paikoitustilaa.

Liikenneyhteydet

Ainontie 5:n yhteydet ovat erinomaiset. Se sijaitsee logistisesti keskeisellä paikalla, Kehä III:n ja Vihdintien vieressä. Sijainti mahdollistaa sujuvan ja nopean liikkumisen ja tavaran kuljetuksen pääteille, Vuosaaren satamaan ja Helsinki-Vantaan lentokentälle, jonne on vain vartin ajomatka.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ainontie 5, 11130m2, 1. kerros, Varastotila
Toimistotila

Ainontie 5
Vantaa 01630

  • Kaupunginosa: Hämeenkylä
  • Pinta-ala: 11130 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1976-1991
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.