Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Koivuvaarankuja 2, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Hämeenkylä, 513 m2

Kohde #15343

Kuvaus

Neljännen kerroksen toimistotila Ärrävaarassa. Tila vaatii remontin. Työpisteitä enintään 50 hengelle. Vapautuu sopimuksen mukaan. Ärrävaaran toimistotilat ovat avarat ja avoimet ja niihin tulee paljon luonnonvaloa. Tilankäyttö on joustavaa. Kiinteistön pohjakerroksesta on mahdollista vuokrata erilaisia neuvottelutiloja. Ärrävaara rakennettiin vuonna 1973 kodiksi Rautakirjalle ja R-kioskille, mistä kiinteistö on saanut ärhäkän nimensäkin. Kiinteistössä toimii nykyisin useita eri alojen yrityksiä ja tiloja on muokattu moneen tarpeeseen. Ärrävaaran kattavat palvelut ovat arjessa tukena. Aula- ja postipalveluiden lisäksi kiinteistössä on Sodexon lounasravintola, uusitut edustus- ja neuvottelutilat ja R-kioski. Virkistäytymistä varten on tarjolla suihku- ja saunatilat, uima-allas sekä monipuolinen kuntokeskus Fit24, ryhmäliikuntatunteja sekä hyvinvointipalveluja. Kiinteistöön tulee valokuitu, verkkokaapelointi CAT6-luokkaa. Päärakennuksen aulan yhteydessä on 2 hissiä toimistokerroksiin.

Liikenneyhteydet

Kohteeseen on hyvät liikenneyhteydet Vihdintietä pitkin Helsingistä sekä Vantaalta ja Espoosta poikittaisliikennettä. Lentokentälle 15 min. Julkisilla kulkuvälineillä Helsingin päärautatieasemalle noin 40 minuutissa. Pihalta löytyy runsaasti parkkitilaa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Koivuvaarankuja 2, 513m2, 4. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Koivuvaarankuja 2
Vantaa 01640

  • Kaupunginosa: Hämeenkylä
  • Pinta-ala: 513 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 1973
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.