Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Koivuvaarankuja 2, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Hämeenkylä, 522 m2

Kohde #15343

Kuvaus

Tarjolla toimistotilaa Ärrävaaran Business Park-tason palveluilla. Vuokraan kuuluu aulapalvelu sekä uima-altaan käyttöoikeus. Kohteessa lounasravintola sekä kuntosali. Isot ikkunat ja valoisa toimisto! Toimitila saneerataan käyttäjän tarpeiden mukaan.

Ärrävaara rakennettiin vuonna 1973 kodiksi Rautakirjalle ja R-kioskille, mistä kiinteistö on saanut ärhäkän nimensäkin. Kiinteistössä toimii nykyisin useita eri alojen yrityksiä ja tiloja on muokattu moneen tarpeeseen. Ärrävaaran kattavat palvelut ovat arjessa tukena. Aula- ja postipalveluiden lisäksi kiinteistössä on Sodexon lounasravintola, uusitut edustus- ja neuvottelutilat ja R-kioski. Virkistäytymistä varten on tarjolla suihku- ja saunatilat, uima-allas sekä monipuolinen kuntokeskus Fit24, ryhmäliikuntatunteja sekä hyvinvointipalveluja. Kiinteistöön tulee valokuitu, verkkokaapelointi CAT6-luokkaa. Päärakennuksen aulan yhteydessä on 2 hissiä toimistokerroksiin.

Liikenneyhteydet

Ärrävaaraan pääsee sujuvasti linja-autoilla Espoosta, Helsingistä ja Vantaalta. Bussipysäkit sijaitsevat kiinteistön edustalla, mistä pääsee kätevästi mm. Myyrmäen juna-asemalle. Lentokentälle 15 min. Julkisilla kulkuvälineillä Helsingin päärautatieasemalle noin 40 minuutissa. Pihalta löytyy runsaasti parkkitilaa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Koivuvaarankuja 2
Vantaa 01640

  • Kaupunginosa: Hämeenkylä
  • Pinta-ala: 522 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 1973
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.