Pavintie 3-7, Vantaa | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Pavintie 3-7, Vantaa

Vuokrattava, Varastotila, Vantaa, Hakkila, 5900 m2

Kohde #20425

Kuvaus

Halli 5B kellari, edullista noin 3 metriä korkeaa sisäänajettavaa tilaa yhteensä noin 5900 m2. Soveltuu esimerkiksi kevyeen varastointiin, autojen säilytystilaksi, mutta myös esimerkiksi ampumaradaksi tai johonkin muuhun toimintaan, esim. erilaisiin harrastetoimintoihin. Olemme valmiita miettimään ennakkoluulottomasti eri vaihtoehtoja. Tilassa on kohtalaisen paljon pilareita, joten ei sovellu urheilukentäksi.Tila voidaan jakaa alkaen 1093 m2 sisältäen yhteiskäyttötilat +15%. Yhteiskäyttötila muodostuu keskikäytävästä ja muutamasta wc-tilasta. Kellaritilassa ei ole ikkunoita. Hallin yhteydessä on toimisto-osa josta vuokrattavissa toimistotiloja sopimuksen mukaan. Tila on edullista ja vuokra määräytyy käyttötarkoituksen mukaan.Pavintie 3-7 kiinteistö on valmistunut kahdessa vaiheessa, ensimmäinen osa vuonna 1989 ja toinen osa vuonna 2005. Kiinteistö sijaitsee Lahden moottoritien, 4-tien varressa Itä-Hakkilassa.Kiinteistössä on kolme varastorakennusta, joiden pohjat ovat selkeät, ja siten mutkattomia käyttää. Selkeänä etuna on se, että varastorakennuksissa on varastohyllyt valmiit; käyttäjien ei tarvitse erikseen investoida varastohyllyihin. Lisäksi kiinteistöön kuuluu toimistorakennus, jonka tilat on helppoa räätälöidä tulevien toimistokäyttäjien tarpeisiin. Kiinteistössä on avarat pihat, jotka helpottavat rakennusten käyttöä. Kiinteistöyhtiöön kuuluu tilava lämmin pysäköintihalli, josta on vuokrattavissa parkkipaikat yritysten käyttöön.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki Pavintiellä, josta bussilla 712 Tikkurilan rautatieasemalle ja 587 Mellunmäen metroasemalle. Helsingin keskustaan suorat bussiyhteydet 739 ja 717.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

  Näytä kaikki
  Varastotila

  Pavintie 3-7
  Vantaa 01260

  • Kaupunginosa: Hakkila
  • Pinta-ala: 5900 m2
  • Kerros: Kellari
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1989 ja 2005
  • Vuokraluokka: alle 5 €/m2

  Ota yhteyttä kohteesta

  Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

  Puhelin: 0108368400

  Hyväksyn tietosuojaselosteen

  Cushman & Wakefield suosittelee

  Etkö löydä etsimääsi?

  Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.