Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Vanha Porvoontie 229 terminaalirakennus, Vantaa

Vuokrattava, Varastotila, Vantaa, Hakkila, 1330m2

Kohde #20414

Kuvaus

Ensimmäisen kerroksen varastotila, jonka vapaa korkeus on noin 6 metriä. Tilassa on kaksi maantason nosto-ovea ja kolme lastaustaskua. Vantaan Honkatalo on logistiikka- ja toimistokeskus parhaiden yhteyksien keskellä Vanhan Porvoontien varrella, Vantaan Hakkilassa. Se koostuu useammasta eri rakennuksesta; toimistotalo, varastorakennus, terminaali, tuotantotilaa. Kiinteistössä hyvät palvelut mm. lounasravintola, pesulapalvelut ja yksityinen päiväkoti. Tarpeen mukaan vuokrattavissa neuvottelu- ja auditoriotiloja sekä edustussauna uima-altaineen ja kattoterasseineen. Vuokralaisen on mahdollista ulkoistaa tiettyjä toimistorutiinejaan aulakerroksessa toimivalle vastaanotolle. Alueella on hyvät pysäköintimahdollisuudet suurilla parkkipaikoilla. Vantaan kaupunki rakentaa kevyenliikenteen väylää alueelle. Linja-autopysäkki on aivan kiinteistöjen tuntumassa. Sijainti lentoaseman ja Vuosaaren sataman puolivälissä sekä valtaväylien läheisyys tekee Honkatalosta loistavasti toimivan logistiikkakeskuksen. Vantaan Honkataloa on helppo lähestyä ja sieltä on hyvät, toimivat yhteydet kaikkialle Suomeen.

Vantaan Honkatalo on logistiikka- ja toimistokeskus parhaiden yhteyksien keskellä Vanhan Porvoontien varrella, Vantaan Hakkilassa. Se koostuu useammasta eri rakennuksesta; toimistotalo, varastorakennus, terminaali, tuotantotilaa. Kiinteistössä hyvät palvelut mm. lounasravintola, pesulapalvelut ja yksityinen päiväkoti. Tarpeen mukaan vuokrattavissa neuvottelu- ja auditoriotiloja sekä edustussauna uima-altaineen ja kattoterasseineen. Vuokralaisen on mahdollista ulkoistaa tiettyjä toimistorutiinejaan aulakerroksessa toimivalle vastaanotolle. Alueella on hyvät pysäköintimahdollisuudet suurilla parkkipaikoilla. Vantaan kaupunki rakentaa kevyenliikenteen väylää alueelle. Linja-autopysäkki on aivan kiinteistöjen tuntumassa. Sijainti lentoaseman ja Vuosaaren sataman puolivälissä sekä valtaväylien läheisyys tekee Honkatalosta loistavasti toimivan logistiikkakeskuksen. Vantaan Honkataloa on helppo lähestyä ja sieltä on hyvät, toimivat yhteydet kaikkialle Suomeen.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Vanha Porvoontie 229 terminaalirakennus, 1330m2, Maantaso, Varastotila
Toimistotila

Vanha Porvoontie 229 terminaalirakennus
Vantaa 01380

  • Kaupunginosa: Hakkila
  • Pinta-ala: 1330 m2
  • Kerros: Maantaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.