Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Vanha Porvoontie 231, Vantaa

Vuokrattava, Tuotantotila, Vantaa, Hakkila, 2600 m2

Kohde #26040

Kuvaus

Maatasossa oleva sisäänajettava varastotila. Varaston korkeus on 5m ja tilassa 5 nosto-ovea. Tilaan on mahdollisuus tehdä öljynerotuskaivot. 1500m²:n piha-alue vapaasti vuokralaisen käytössä. Valokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Kiinteistö sijaitsee Hakkilassa, Vantaan Akseli -logistiikka-alueella. Läheltä kulkee Kehä III ja Lahdentie, jolle liittymä on Koivukylänväylältä.

Toimisto-, tuotanto- ja varastokiinteistö Vantaan Hakkilassa logistiikkapainotteisella Vantaan Akseli-alueella. Kiinteistössä on mm. arkistointiin ja pitkäaikaiseen varastointiin soveltuvia varastotiloja 1-4 kerroksissa.

Kiinteistöllä on laaja rekkapiha ja lastauslaiturit, joilta kulku 5000 kg:n tavarahisseillä kerroksiin. Turvallisuutta kiinteistössä lisäävät mm. tontin aitaus ja sprinklerijärjestelmä. Viereisessä kinteistössä on saatavissa laajat toimistopalvelut, edustus- ja neuvottelutilat sekä lounasravintolan palvelut.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee lentoaseman ja Vuosaaren sataman puolivälissä sekä valtaväylien läheisyydessä. Kohdetta on helppo lähestyä ja sieltä on hyvät, toimivat yhteydet kaikkialle Suomeen. Läheltä kulkevat mm. Kehä III ja Lahdentie, jolle liittymä on Koivukylänväylältä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Tuotantotila

Vanha Porvoontie 231
Vantaa 01380

  • Kaupunginosa: Hakkila
  • Pinta-ala: 2600 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1975-1999
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.