Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tikkurilantie 98, Vantaa

Vuokrattava, Tuotantotila, Vantaa, Koivuhaka, 228m2

Kohde #18998

Kuvaus

Vuokrattavana erinomaisella sijainnilla Vantaan Koivuhaassa siisti toimitila, joka soveltuu hyvin esim. auto-/autotarvikealan toimijalle. Tila toiminut aiemmin autopesulana. Tila on osittain korkeaa tilaa ja se on varustettu nosto-ovella. Sosiaalitilat tilan takaosassa. Tila vapautuu tarvittaessa hyvin nopeasti. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Liikerakennuksena toimiva Motor Center Koivuhaka sijaitsee Vantaalla Kehä III:n ja Tuusulanväylän läheisyydessä. Se on hyvien kulkuyhteyksien päässä ja lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Kohde sijaitsee Koivuhaan alueella, jonne on keskittynyt paljon autoihin liittyvää liiketoimintaa. Kiinteistön rakennusvuosi on 2012. Pysäköintialueella 73 autopaikkaa.

Liikerakennuksena toimiva Motor Center Koivuhaka sijaitsee Vantaalla Kehä III:n ja Tuusulanväylän läheisyydessä. Se on hyvien kulkuyhteyksien päässä ja lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Kohde sijaitsee Koivuhaan alueella, jonne on keskittynyt paljon autoihin liittyvää liiketoimintaa. Kiinteistön rakennusvuosi on 2012. Pysäköintialueella 73 autopaikkaa.

Liikenneyhteydet

Keskeinen sijainti pääkaupunkiseudulla Kehä III:n varrella ja Tuusulantien läheisyydessä, Niittytien ja Kuriiritien risteysalueella. Sijainti mahdollistaa helpon saavutettavuuden asiakkaille, työntekijöille, tavarantoimittajille ja -jakelijoille.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Tikkurilantie 98, 228m2, Katutaso, Tuotantotila
Toimistotila

Tikkurilantie 98
Vantaa 01300

  • Kaupunginosa: Koivuhaka
  • Pinta-ala: 228 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu: Sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 2012
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.