Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Köysikuja 1, Vantaa

Vuokrattava, Varastotila, Vantaa, Koivuvaara, 1668 m2

Kohde #19944

Kuvaus

Varastohalli yhdellä lastauslaiturilla ja wc:llä. Yhdistettävissä 2. kerroksen toimistoon. Vuonna 1961 rakennettu varasto/tuotantokiinteistö Vantaan Koivuvaarassa Vihdintien ja Rajatorpantien risteyksessä. 4,5-5,5 m korkean varaston lisäksi kiinteistössä on toimistosiipi. Rakennuksessa on lastaustaskuja ja sisäänajomahdollisuus. Kiinteistössä ei ole hissiä. Kiinteistöllä on laaja rekkapiha, joka mahdollistaa liikennöinnin raskaalla kalustolla. Pihassa on paikoitustilaa. Kiinteistön vieressä on polttoaineen jakeluasema. Kävelymatkan päässä on lounasravintola. Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Vuonna 1961 rakennettu varasto/tuotantokiinteistö Vantaan Koivuvaarassa Vihdintien ja Rajatorpantien risteyksessä. 4,5-5,5 m korkean varaston lisäksi kiinteistössä on toimistosiipi. Rakennuksessa on lastaustaskuja ja sisäänajomahdollisuus. Kiinteistössä ei ole hissiä. Kiinteistöllä on laaja rekkapiha, joka mahdollistaa liikennöinnin raskaalla kalustolla. Pihassa on paikoitustilaa. Kiinteistön vieressä on polttoaineen jakeluasema. Kävelymatkan päässä on lounasravintola. Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Bussit 315-364 liikennöivät keskustaan ja linjat 50, 55 Myyrmäen asemalle, johon on n. 1,5 km matka.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Köysikuja 1, 1668m2, 1. kerros, Varastotila
Toimistotila

Köysikuja 1
Vantaa 01640

  • Kaupunginosa: Koivuvaara
  • Pinta-ala: 1668 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1961
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.