Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Heidehofintie 2, Vantaa

Vuokrattava, Varastotila, Vantaa, Kuninkaala, 5700m2

Kohde #22194

Kuvaus

Vuokrataan 5300m2 kokoinen varasto ja tähän kuuluva 400m2 toimistotila. Lastaussiltoja 8 kpl, monipuoliset lastausmahdollisuudet erikokoisille ajoneuvoille. Varaston korkeus osittain 8.5 metriä. Varasto on valmiiksi hyllytetty. Edustavaa, pääkonttoritasoista tilaa. Vuonna 1982 rakennettu ja vuonna 1998 peruskorjattu varasto- ja toimistokiinteistö sijaitsee Vantaan Tikkurilassa aivan Kehä III:n lähellä. Kohteessa on yli 3,5m korkeaa varastotilaa 5.744m2 sekä alle 3,5m korkeaa varastotilaa. Varasto-osan yhteyteen on vuonna 1998 rakennettu pääkonttoritasoinen toimisto-osa, jossa on kaikki nykyaikaisen toimistotyön vaatimat olosuhteet tehokkaaseen työntekoon. Jäähdytys, lounasravintola sekä runsaasti kokous-, neuvottelu- ja edustustiloja. Tyylikäs vastaanotto. Lisäksi kuntosalitilat ja tyylikäs saunaosasto. Kiinteistöllä on helposti liikennöitävä rekkapiha ja tarvittava määrä lastauspaikkoja. Tonttialue on aidattu.

Edustavaa, pääkonttoritasoista tilaa. Vuonna 1982 rakennettu ja vuonna 1998 peruskorjattu varasto- ja toimistokiinteistö sijaitsee Vantaan Tikkurilassa aivan Kehä III:n lähellä. Kohteessa on yli 3,5m korkeaa varastotilaa 5.744m2 sekä alle 3,5m korkeaa varastotilaa. Varasto-osan yhteyteen on vuonna 1998 rakennettu pääkonttoritasoinen toimisto-osa, jossa on kaikki nykyaikaisen toimistotyön vaatimat olosuhteet tehokkaaseen työntekoon. Jäähdytys, lounasravintola sekä runsaasti kokous-, neuvottelu- ja edustustiloja. Tyylikäs vastaanotto. Lisäksi kuntosalitilat ja tyylikäs saunaosasto. Kiinteistöllä on helposti liikennöitävä rekkapiha ja tarvittava määrä lastauspaikkoja. Tonttialue on aidattu.

Liikenneyhteydet

Kehä III:n liittymästä on matkaa kiinteistölle vain pari sataa metriä. Tikkurilan juna-asema sijaitsee lyhyehkön kävelymatkan päässä ja talon edessä on bussipysäkki, josta matka bussilla 68 Tikkurilan asemalle sujuu seitsemässä minuutissa. Työmatka-autoilijoita palvelee talon oma pysäköintihalli ja pihapaikat. Noin 100 autopaikkaa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Heidehofintie 2, 5700m2, , Varastotila
Toimistotila

Heidehofintie 2
Vantaa 01300

  • Kaupunginosa: Kuninkaala
  • Pinta-ala: 5700 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1982
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.