Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Lentäjäntie 3, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Lentokenttä, 241 m2

Kohde #24025

Kuvaus

Upein näkymin varustettu tehokkaaksi taipuva toimistotila Avia Pilotin 7. kerroksessa. Tiimihuoneista koostuva, käyttäjän tarpeisiin remontoitava
toimistotila, 1-2 kokoushuoneella ja isolla working cafe tyylisellä keittiöllä. Heti vapaa. Tilaan saadaan tehtyä avotoimistoa tai huoneita tai niiden yhdistelmää.

Kohteen omistaa AVIA Real Estate Oy.

Avia Pilot on lentokenttäalueen maamerkkinä toimiva ajattoman tyylikäs toimistotorni Hiltonin ja lähtöportin numero 38 lähimpänä naapurina. Uusi toimistosi voi sijaita paikassa, josta on lyhyempi kävely terminaali 2:een kuin on terminaalista 1.

Lounasravintola, aulapalvelut, lounge, pesulapalvelut, autonpesupalvelu, sosiaalitilat työmatkapyöräilijöille ja polkupyöräparkki, parturi/kampaamo. Kuntosalioikeudet edullisesti työntekijöille. Rakennuksen ylimmän 13. kerroksen vuokrattavat kokoustilat tarjoavat kaikkiin tapaamisiin oman kiintoisan ohjelmanumeronsa; esteettömät näkymät vilkkaalle kansainväliselle lentokentälle.

Ensimmäisen kerroksen viihtyisä lounge-tila on talon asiakkaiden käytössä. Lähtöselvityksen tekeminen käy vaivattomasti ensimmäisen kerroksen aulassa olevalla automaatilla.

Talossa työskentelevien käytössä on P5-parkkitalo, jonne rakennuksessa toimivat yritykset voivat hankkia tarvittavan määrän pysäköintioikeuksia. Vieraita varten kiinteistössä on suuri pysäköintialue.

Liikenneyhteydet

Etäisyys Kehäradan asemalle 150 m, etäisyys matkustajaterminaaliin 300 m.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Lentäjäntie 3
Vantaa 01530

  • Kaupunginosa: Lentokenttä
  • Pinta-ala: 241 m2
  • Kerros: 7. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1998
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.