Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Rahtitie 3, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Lentokenttä, 585 m2

Kohde #24456

Kuvaus

Vaikuttava toimisto uniikilla näköalalla. Tästä toiseksi ylimmän kerroksen tilan suurista ikkunoista avautuvat henkeä salpaavat näkymät Helsinki-Vantaan lentokentän kattojen yli. Tilassa on neuvotteluhuone, oma keittiö ja WC-tilat. Kerrosta ylempänä löydät näköalaterassin ja saunatilat. Sisääntulo tapahtuu suoraan pääaulasta hissillä. Tähän monitilatoimistoon on mahdollista toteuttaa sekä tiedonkulkua edistävä avotoimistotila, omia toimistohuoneita ja/tai taukotila rennompaan olemiseen. Monitila myös muokkautuu helposti käyttäjiensä näköiseksi vaikkapa silloin, kun henkilöstön määrä muuttuu tai työtekotavat uudistuvat.

Parkkipaikkoja on mahdollista vuokrata lämpimästä parkkihallista, johon on kulku hissillä suoraan toimiston aulasta.

Tämä upea toimisto on ehdottomasti näkemisen arvoinen.

Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Kohteen omistaa AVIA Real Estate Oy.

Terminaali 1:n naapurissa sijaitseva moderni Avia Wing sopii mainiosti vaikkapa kansainvälisen yrityksen pääkonttorille.

Avia Wing tarjoaa asiakkailleen monipuolista ja muunneltavaa toimistotilaa huippusijainnilla. Vieressä sijaitsevan terminaali 1:n kautta pääsee helposti maailmalle ja loistavat kotimaan yhteydet kuljettavat kätevästi ympäri Suomea.

Modernien ja valoisien toimitilojen tilojen lisäksi Avia Wingin vuokralaiset pääsevät hyödyntämään yhteiskäytössä olevia tauko- sekä kokoustiloja. Talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevista tyylikkäistä sauna- ja kokoustiloista avautuu huikeat näkymät suoraan kiitotielle ja koko lentokentän yli.

Saunatilojen lisäksi talon asukkailla on käytössään aulapalvelu, joka helpottaa asukkaiden arkea muun muassa vastaanottamalla vieraat ja tarjoamalla catering-palveluita. Vierailijoiden on helppo saapua Avia Wingiin niin lentäen kuin junallakin. Talon edestä löytyy myös parkkipaikkoja.

Työmatkaurheilijoiden tarpeisiin Avia Wing vastaa suurilla sosiaalitiloilla ja selkeällä polkupyöräpysäköinnillä.

Liikenneyhteydet

Etäisyys Kehäradan asemalle 150 m. Etäisyys matkustajaterminaaliin 100 m.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Rahtitie 3
Vantaa 01530

  • Kaupunginosa: Lentokenttä
  • Pinta-ala: 585 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2001
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.