Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Turbiinitie 1, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Lentokenttä, 6200 m2

Kohde #24598

Kuvaus

Ensimmäinen Avia Cityn toimistotalo valmistuu syksyllä 2023. Uudessa modernissa talossa on seitsemän kerrosta, joista kuudessa toimitiloja. Alakertaan on suunnitteilla toimistojen lisäksi aulapalvelut ja lounasravintola. Ylimmässä kerroksessa on vuokralaisten käytössä oleva terassi ja kokoustiloja. Lopulliset tilaratkaisut tehdään toimitaloon muuttavien vuokralaisten kanssa yhdessä. Ole pian yhteydessä, pystyt vielä vaikuttamaan ratkaisuihin.

Avia Base 7-kerroksisen toimistotalon peruskerrokset ovat helposti jaettavissa 1 – 4 käyttäjälle. Myös useampi kerros on helposti integroitavissa yhden käyttäjän tarpeisiin. Toimistotalon ylimpään kerrokseen toteutetaan yhteiskäyttöiset sauna- ja kokoustilat. Ensimmäiseen kerrokseen voidaan sijoittaa toimistotilojen lisäksi kokous- ja kahvilatiloja. Kellariin voidaan sijoittaa varastoja tai jopa turvaluokiteltuja erikoistiloja.

Pysäköintipaikat sijaitsevat kiinteistön pihalla olevassa pysäköintilaitoksessa.

Uutuutta hohtavia pintoja, isoja ikkunoita ja runsasta luonnonvaloa – urbaani Avia Base on vastaus modernin maailmankansalaisen tarpeisiin! Avia Basessa työskentelet palveluiden paratiisissa, keskellä kaikkea ja koko maailma ulottuvillasi. Maisema vaihtuu tunnissa Tukholmaan ja kahdessa Keski-Eurooppaan. Kahdeksassa siemailet jo viiniä Singaporessa. Avia Base valmistuu vuonna 2023 – liitytkö sinä pioneerien joukkoon?

Uudiskohde Avia Base antaa mahdollisuuden työskennellä juuri niin kuin haluat: joustavat tilaratkaisut laadukkailla materiaaleilla tarjoavat mahdollisuuksia kaikenlaisille yrityksille. Tulevaisuuden työelämän tarpeisiin suunniteltu toimistotila täyttää niin perinteiset kuin tulevat, ketteriä muutoksia vaativan työelämän tarpeet. Avia Base rakentuu Aviapolikseen, uuteen Avia City -kaupunkikeskukseen ja aivan Aviapoliksen juna-aseman viereen ja lentokentän läheisyyteen – liiketoiminnan kannalta loistavalle sijainnille.

Sijainnin ja yksilöllisten tilaratkaisujen lisäksi Avia Base vuokralainen pääsee osaksi eksklusiivista Avia Clubia, jonka kautta yritys saa käyttöönsä Aviapoliksen alueella laajat palvelut ja mahdollisuuden mukauttaa tilaratkaisut joustavasti omiin tarpeisiin Avia Club -sopimusmallin avulla.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Turbiinitie 1
Vantaa 01530

  • Kaupunginosa: Lentokenttä
  • Pinta-ala: 6200 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.