Kivivuorentie 4, Vantaa | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kivivuorentie 4, Vantaa

Vuokrattava, Liiketila, Vantaa, Martinlaakso, 69 m2

Kohde #11122

Kuvaus

Ostoskeskuksen toisessa kerroksessa, pysäköintitasanteella oleva liiketila. Huoneistossa on hyvät wc- ja taukotilat. (F2-7) Ostari sijaitsee aivan Martinlaakson rautatieaseman vieressä ja on siten helposti saavutettavissa niin julkisilla kuin omalla autollakin. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi Martinlaakson Ostari sijaitsee vireän ja kasvavan Vantaan Martinlaakson keskeisimmällä paikalla, rautatie- ja linja-autoasemien välittömässä läheisyydessä, noin 20 minuutin junamatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Vuonna 2011 valmistuneessa Martinlaakson Ostarissa toimii mm. kaksi päivittäistavarakauppaa, apteekki ja useita muita palveluita kuten kahviloita, pesula, pankki, kampaamo ja kuntosali. Ankkuriyrityksiä ovat S-Market, Lidl, Sampo Pankki, Apteekki. Kiinteistölle on myönnetty ympäristösertifikaatti: LEED Core and Shell, luokka Gold.

Liikenneyhteydet

Juna-asemalle ja bussipysäkille 100 m. Martinlaakson Ostari sijaitsee Martinlaakson rautatieaseman vieressä. Helsingistä Martinlaaksoon pääsee junalla 20 minuutissa.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Kivivuorentie 4, 69m2, 2. kerros, Liiketila
Toimistotila

Kivivuorentie 4
Vantaa 01620

  • Kaupunginosa: Martinlaakso
  • Pinta-ala: 69 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2011
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.