Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Martinkyläntie 9, Vantaa

Vuokrattava, Varastotila, Vantaa, Martinlaakso, 872 m2

Kohde #15120

Kuvaus

Varastotilaa maantasossa. Autolla nosto-ovesta sisäänajettava. Entinen rengasvarasto. Sopii myös muuhun varastointiin. Vapaa korkeus noin 4,5 m. Tila sijaitsee logistisesti loistavalla sijainnilla, Hämeenlinnanväylän ja Kehä III:n risteyksen lähettyvillä. Sanomalasta on myös hyvät julkiset yhteydet sekä Helsinkiin, että lentokentälle. Kiinteistön pihalla on paljon sähkötolpallisia parkkipaikkoja. Vantaankosken juna-asemalle on vain viiden minuutin kävelymatka. Sanomalan painotalo on Sanomalan rakennuksiin kuuluva 6-kerroksinen päärakennus Länsi-Vantaalla, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän kupeessa. Avarat sisätilat ovat helposti muokattavissa vastaamaan erilaisten yritysten tarpeita. Sanomalan alueella, painotalon länsipuolella, sijaitsee myös erillinen v.1984 rakennettu toimistorakennus. Rakennukset on yhdistetty toisiinsa yhdyskäytävällä. Painotalossa toimitilat jakaantuvat pääosin neljään kerrokseen. Pohjakerroksessa on sisääntuloaula ja sosiaalitilat. Ylemmissä kerroksissa on tuotanto-, varasto- ja toimistotiloja. Tilojen vapaa korkeus on jopa yli 20 m. Painotalon vastaanottoaulassa on automaattinen vieraiden vastaanottojärjestelmä. Painotalosta löytyy myös neuvottelutiloja, Fazerin henkilöstöravintola, suihku- ja pukuhuoneet sekä hyvä kuntosali. Kiinteistöllä on runsaasti pihapysäköintipaikkoja.

Liikenneyhteydet

Kehäradan Vantaankosken juna-asemalta vain noin 5 minuutin kävelymatka Sanomalaan. Junalla Helsingistä 22 min, autolla n. 30 min. Helsinki-Vantaan lentokentälle junalla 8 min ja autolla n. 10 min.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Martinkyläntie 9, 872m2, Maantaso, Varastotila
Toimistotila

Martinkyläntie 9
Vantaa 01770

  • Kaupunginosa: Martinlaakso
  • Pinta-ala: 872 m2
  • Kerros: Maantaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1977
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.