Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Pakkalankuja 6, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Pakkala, 366m2

Kohde #18369

Kuvaus

Ensimmäisen kerroksen valoisa tila vuokrattavissa toimistokäyttöön. Pohjakuvassa punaisella rajattu alue. Pohjakuva on suuntaa antava. Tila on muunneltavissa tarpeiden mukaan. Kiinteistössä kattavat palvelut:aulapalvelu, lounasravintola, kokoustiloja, auditorio, saunaosasto ja pieni kuntosali. Aviapolis. Valmistunut vuonna 1992. Kiinteistössä on aulapalelu, lounasravintola, kokoustiloja, auditorio, saunaosasto ja pieni kuntosali. Aulapalvelu ja kuntosali sisältyvät vuokraan. Mahdollisuus käyttää erillisellä korvauksella neuvottelutiloja ja saunaosastoa ja vuokrata autohallipaikkoja.

Aviapolis. Valmistunut vuonna 1992. Kiinteistössä on aulapalelu, lounasravintola, kokoustiloja, auditorio, saunaosasto ja pieni kuntosali. Aulapalvelu ja kuntosali sisältyvät vuokraan. Mahdollisuus käyttää erillisellä korvauksella neuvottelutiloja ja saunaosastoa ja vuokrata autohallipaikkoja.

Liikenneyhteydet

Helsinki-Vantaan lentoasema on muutaman minuutin päässä. Lähimmat bussipysäkit ovat muutaman sadan metrin päässä Lentoasemantiellä ja Ylästöntiellä. Autopaikkoja runsaasti.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pakkalankuja 6, 366m2, 1. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Pakkalankuja 6
Vantaa 01510

  • Kaupunginosa: Pakkala
  • Pinta-ala: 366 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1992
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.