Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Pakkalankuja 7, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Pakkala, 693 m2

Kohde #19351

Kuvaus

Valoisa, muunneltava toimistotila nykyaikaisessa kiinteistössä. Tällä hetkellä pääosin huonetoimistoa. Tila on tarpeen mukaan jaettavissa kahdelle käyttäjälle 324 m2/ 369 m2. Käytettävissä naapurikiinteistön lounasravintola sekä monipuoliset kokoustilat, joihin kulku sisäkautta. Osa sisävalokuvista on tästä tilasta, osa vastaavista tiloista, sekä muutama visualisointikuva.

Vuonna 2001 valmistunut toimistotalo Kehä III:n ja Lentoasemantien liittymässä Vantaanportin yrityspuistossa, uuden ajan ympäristö- ja elintarviketeknologian yrityskeskuksessa, joka tarjoaa joustavan ja monipuolisen toimintaympäristön kaikkien alojen yrityksille. Tietoverkko on teknisesti huipputasoa. Kiinteistön käyttäjiä palvelee henkilöstöravintola ja kokoustilat. Toimistoissa on tilakohtaisesti säädettävä jäähdytysjärjestelmä.

Alueen palvelutaso on erinomainen. Lähellä on useita hotelleja, posti, kauppakeskus Jumbo ja elämyskeskus Flamingo kaupallisine palveluineen.

Liikenneyhteydet

Lähimmät bussipysäkit ovat muutaman sadan metrin päässä Lentoasemantiellä ja Ylästöntiellä. Tikkurilan asema 7 km, Helsinki-Vantaan lentoasema 4 km, Tuusulantie 1 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Pakkalankuja 7
Vantaa 01510

  • Kaupunginosa: Pakkala
  • Pinta-ala: 693 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2001
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.