Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tiilenlyöjänkuja 9, Vantaa

Vuokrattava, Varastotila, Vantaa, Petikko, 1948 m2

Kohde #27198

Kuvaus

Vuokrattavana korkeaa varastotilaa 1948 m2. Tilassa n. 10m korkeaa varastoa 1 663 m2, 2. kerroksen toimistoa 285 m2, 2 x lastaustasku, lastauslaituri sekä maantason nosto-ovi.

Moderni ja joustava kiinteistö: erittäin hyväkuntoista, loft-henkistä varastotilaa ja muuta toimitilaa. Ekologinen ja sertifioitu: ensimmäinen LEED-sertifioitu logistiikkakiinteistö Suomessa. Teknisesti edistyksellinen: suunniteltu ja toteutettu yksityiskohdatkin huomioiden. Helposti saavutettava: logistisesti paras mahdollinen sijainti.

Tiilitien kiinteistö sijaitsee erittäin hyvällä paikalla ja erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, vain parin minuutin etäisyydellä Kehä III:sta. Paikalta tavoittaa nopeasti niin lentokentän kuin Kehäradan juna-asematkin. Helsingin ydinkeskustaan ja Vuosaaren satamaan ajaa logistiikkakeskuksesta vain noin 20 minuutissa. Myös julkisen ja kevyen liikenteen saavutettavuus on oivallinen. Lisäksi kiinteistöllä on n. 330 parkkipaikkaa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Varastotila

Tiilenlyöjänkuja 9
Vantaa 01720

  • Kaupunginosa: Petikko
  • Pinta-ala: 1948 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.