Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Tiilenlyöjänkuja 9, Vantaa

For rent, Warehouse, Vantaa, Petikko, 1948 sqm

Target #27198

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Vuokrattavana korkeaa varastotilaa 1948 m2. Tilassa n. 10m korkeaa varastoa 1 663 m2, 2. kerroksen toimistoa 285 m2, 2 x lastaustasku, lastauslaituri sekä maantason nosto-ovi. Vapautuu 1.4.2024.

Moderni ja joustava kiinteistö: erittäin hyväkuntoista, loft-henkistä varastotilaa ja muuta toimitilaa. Ekologinen ja sertifioitu: ensimmäinen LEED-sertifioitu logistiikkakiinteistö Suomessa. Teknisesti edistyksellinen: suunniteltu ja toteutettu yksityiskohdatkin huomioiden. Helposti saavutettava: logistisesti paras mahdollinen sijainti.

Tiilitien kiinteistö sijaitsee erittäin hyvällä paikalla ja erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, vain parin minuutin etäisyydellä Kehä III:sta. Paikalta tavoittaa nopeasti niin lentokentän kuin Kehäradan juna-asematkin. Helsingin ydinkeskustaan ja Vuosaaren satamaan ajaa logistiikkakeskuksesta vain noin 20 minuutissa. Myös julkisen ja kevyen liikenteen saavutettavuus on oivallinen. Lisäksi kiinteistöllä on n. 330 parkkipaikkaa.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Warehouse

Tiilenlyöjänkuja 9
Vantaa 01720

  • Area: Petikko
  • Surface area: 1948 sqm
  • Floor: Useita kerroksia
  • Available: 1.4.2024
  • Year of construction:
  • Rental category: 11-15 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.