Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tiilitie 6, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Petikko, 2605 m2

Kohde #27004

Kuvaus

Vuokrattavana varastotila. Varaston vapaa korkeus 8,5 m. Tilassa neljä lastaustaskua ja kaksi lastauslaiturillista nosto-ovea. Valokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Vantaan Petikossa sijaitseva Tiilitien logistiikkakeskus koostuu kahdesta erillisestä kiinteistöyhtiöstä – East ja West, joissa on yhteensä noin 27000m2 varasto-, tuotanto- ja toimistotilaa.

Tiilitie Logistics tarjoaa joustavaa toimitilaa erikokoisten yritysten monipuolisiin tarpeisiin. Se on suunniteltu yrityksille, jotka tarvitsevat toimisto-, varasto-, tuotanto- tai myymälätilaa ja jotka haluavat sijoittautua valtaväylien hyvien kulkuyhteyksien varrelle.

Logistiikkakeskukselle on myönnetty ympäristösertifikaatti: LEED Core and Shell, luokka Silver, ensimmäisenä logistiikkakiinteistönä Suomessa.

Liikenneyhteydet

Bussilinjat 360, 361 ja 362 kulkevat (Pitäjänmäen kautta) Helsingin keskustaan (Elielinaukiolle). Vuosaaren satamaan ajaa n. 20 minuutissa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Tiilitie 6
Vantaa 01720

  • Kaupunginosa: Petikko
  • Pinta-ala: 2605 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2011
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.