Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Mestarintie 11, Vantaa

Vuokrattava, Tuotantotila, Vantaa, Piispankylä, 1007m2

Kohde #20394

Kuvaus

1. kerroksessa tuotanto/varastotila 917 m2 (hsto 1104) sekä toimisto- ja vastaanotto 90 m2 (hsto 1103). 2. kerroksessa toimisto 285,5 m2 (hsto 1202). 6,1 metriä korkea sisäänajettava tila. Nosto-oven korkeus 4,5 metriä. Ei lastauslaituria Teollisuuskiinteistö Kivistön yritysalueella lähellä Hämeenlinnanväylää ja Kehä III:a. Kiinteistössä on tarjolla varasto/ tuotantotilaa, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi tuotanto- tai logistiikka-alan yrityksille. Kiinteistössä on oma lounasravintola. Ensimmäinen kerros koostuu tuotantotilasta/varastosta sisäänajomahdollisuudella, pientoimistosta vastaanottotiloineen, 40 hengen ruokailutilasta sekä sosiaalitiloista pukuhuoneineen ja suihkuineen. Valoisat toimistotilat sijaitsevat kiinteistön 2.-3. kerroksessa. Kiinteistön pihalla on runsaasti pysäköintipaikkoja vuokralaisten käyttöön.

Teollisuuskiinteistö Kivistön yritysalueella lähellä Hämeenlinnanväylää ja Kehä III:a. Kiinteistössä on tarjolla varasto/ tuotantotilaa, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi tuotanto- tai logistiikka-alan yrityksille. Kiinteistössä on oma lounasravintola. Ensimmäinen kerros koostuu tuotantotilasta/varastosta sisäänajomahdollisuudella, pientoimistosta vastaanottotiloineen, 40 hengen ruokailutilasta sekä sosiaalitiloista pukuhuoneineen ja suihkuineen. Valoisat toimistotilat sijaitsevat kiinteistön 2.-3. kerroksessa. Kiinteistön pihalla on runsaasti pysäköintipaikkoja vuokralaisten käyttöön.

Liikenneyhteydet

Viereiseltä bussipysäkiltä (100 m) on suora yhteys Helsingin keskustaan ja läheiseltä Kehäradan Kivistön asemalta (900 m) pääsee myös junalla lentokentälle (11 km). Helsinki-Vantaan lentoasemalle on autolla reilun kymmenen minuutin matka.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Mestarintie 11, 1007m2, Useita kerroksia, Tuotantotila
Toimistotila

Mestarintie 11
Vantaa 01730

  • Kaupunginosa: Piispankylä
  • Pinta-ala: 1007 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1990
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.