Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Sähkötie 8, Vantaa

Vuokrattava, Varastotila, Vantaa, Tammisto, 1985 m2

Kohde #27304

Kuvaus

Kodinkoneketjun varastona ja noutopisteenä toimiva tila on vapautumassa kesällä 2024. Toimitilassa on maanvarainen ovi ja lastauslaituri. Tilan korkeus on n. 4 m. Kohde peruskorjattu hiljattain joten tilat siistissä kunnossa. Pihalla hyvin pysäköintitilaa.

Kohteessa toimii ravintola Tammisto sekä kuntosali.

Rakennus sijaitsee Vantaalla Tammistossa keskeisellä paikalla ja omaa hyvän näkyvyyden sekä saavutettavuuden Tuusulantielle. Lähistöllä on Tammiston hyvät outlet- ja muut kaupalliset palvelut “big box” myymälätyyppisenä. Tammisto sijaitsee lähellä Helsingin ja Vantaan rajaa johon on nopea tulla pks-alueelta hyvien valtaväylien ja keskeisen sijainnin johdosta. Tammisto sijaitsee lähellä suurta Jumbo-Flamingo kaupallista kokonaisuutta. Helsinki-Vantaan lentokentälle Tammistosta on alle 5 kilometriä. Koy Sähkötie 8 on keskellä Tammistoa jota ympäröi tunnetut myymäläketjut kuten XXL, Gigantti, Power jne.

Rakennuksen peruskorjaus valmistui vuoden 2019 alussa. Peruskorjauksessa rakennuksen käyttö tehtiin enemmän kaupallisemmaksi. Em. korjaustyössä uusittiin julkisivut ja sisällä tehtiin tilojen uudelleenjärjestelyt. Nyt kiinteistössä on kaupallisia toimijoita mm. Ravintola Tammisto lounas- ja tilausravintola, Kuntokeskus Colosseum, Power kodinkone ja -electroniikka ketjun nouto- ja verkkokaupan varasto ja Laatulattiat Uusimaa joka myyjä ja asentaa lattioita.

Liikenneyhteydet

Tammisto sijaitsee lähellä Helsingin ja Vantaan rajaa, johon on nopea tulla pks-alueelta hyvien valtaväylien ja keskeisen sijainnin johdosta. Helsinki-Vantaan lentokentälle alle 5 kilometriä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Varastotila

Sähkötie 8
Vantaa 01510

  • Kaupunginosa: Tammisto
  • Pinta-ala: 1985 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1977 + laajennus 1997
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.