Kielotie 15 d, Vantaa | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kielotie 15 d, Vantaa

, Liiketila, Vantaa, Tikkurila, 79 m2

Kohde #24794

Kuvaus

Myytävänä katutason liiketila Floriinissa 79 m2. Liiketila LH1. Tilan velaton myyntihinta on 268.600€. Arvioitu valmistuminen: joulukuu 2022. TUTUSTU LIITTEENÄ OLEVAAN MYYNTIESITTEESEEN. Tikkurilan keskustaan Kielotie 15 kortteliin rakennetaan uusia asuinkerrostaloja ja rakennusten katutasoon liiketilaa kaupan ja palveluyritysten tarpeisiin. Asunto Oy Vantaan Floriini on kahdeksankerroksinen tiilestä muurattu kaupunkitalo. Floriinin katutasoon Kielotien varrelle rakentuu kolme liiketilaa. Liiketilat tulevat osaksi vahvasti kehittyvää Tikkurilan kävelykeskustaa. Kohteen vuokraus on nyt aktiivisessa vaiheessa. Mm. RE/MAX siirtää Tikkurilan toimintansa Kielotie 15:sta. Vielä muutama liiketila jäljellä. Kortteli muodostaa kaupallisen kokonaisuuden, josta kehittyy palveleva keskustan pohjoisportti, lähipalveluita tarjoavien yritysten keskittymä.

Liikenneyhteydet

Tikkurilan asemalle kävellen alle 10 minuutissa. Vantaalle suunnitellaan parhaillaan omaa ratikkaa, jonka reittivaihtoehdot sivuavat Floriinin korttelia.

Yhteystiedot

Arno Jaulas
Arno Jaulas

0500417423

arno.jaulas@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Kielotie 15 d, 79m2, Katutaso, Liiketila
Liiketila

Kielotie 15 d
Vantaa 01300

  • Kaupunginosa: Tikkurila
  • Pinta-ala: 79 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu: joulukuu 2022
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0500417423

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.