Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Ratatie 11, Vantaa

Vuokrattava, Liiketila, Vantaa, Tikkurila, 146 m2

Kohde #26386

Kuvaus

Vuokrataan katutason liiketila erinomaisella paikalla Tikkurilan rautatieaseman yhteydessä. Tila voidaan vuokrata kahvilaksi ja kuumennuskeittiöksi, mutta tilassa ei sallita rasvapaistoa eikä tila sovellu täysmääräiseksi valmistuskeittiöksi.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

Dixissä yhdistyvät asemakeskus, kauppakeskus, toimisto- ja liikekeskus, bussiterminaali sekä pysäköintilaitos. Se on suosittu kohtaamis- ja ajanviettopaikka ja tunnetaan myös Tikkurilan maamerkkinä.

Liikekeskus Dixi on valmistunut kahdessa vaiheessa, v.2015-2017. Dixin päivittäistavara- ja palveluvetoinen konsepti vahvistui mm. toisella päivittäistavarakaupalla, kuntosalilla ja useilla tunnetuilla ravintoloilla. Vuokralaisia ovat mm. K-Market, Burger King ja 24/7 Fitness. Kauppakäytävän läpi pääsee kulkemaan suoraan junalaitureille.

Dixissä on päivittäistavara- ja erikoiskaupan liikkeitä, monipuolinen ravintolamaailma, Vantaan kaupungin palvelupiste ja VR:n lipunmyynti. Dixin liikkeet sijaitsevat suurimmaksi osaksi Dixin kolmannessa kerroksessa, jonne on helppo pääsy asemasillalta ja parkkitasolta. Toimisto- ja liikekeskus Dixi sai Suomen ensimmäisen kauppakeskukselle myönnetyn platina-tason LEED-ympäristösertifikaatin.

Liikenneyhteydet

Sijainti yhdellä Suomen vilkkaimmista asemapaikoista on niin keskeinen, että Dixin kautta pääsee melkein mihin vain. Liikenteen solmukohdasta Tikkurilan juna-aseman läpi liikkuu vuosittain noin 12 miljoonaa matkustajaa.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Ratatie 11
Vantaa 01300

  • Kaupunginosa: Tikkurila
  • Pinta-ala: 146 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 2015-2017
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.