Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Ratatie 11, Vantaa

For rent, Restaurant, Vantaa, Tikkurila, 146 sqm

Target #26767

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Vuokrataan katutason liiketila erinomaisella paikalla Tikkurilan rautatieaseman yhteydessä. Tila voidaan vuokrata kahvilaksi ja kuumennuskeittiöksi, mutta tilassa ei sallita rasvapaistoa eikä tila sovellu täysmääräiseksi valmistuskeittiöksi.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

Dixissä yhdistyvät asemakeskus, kauppakeskus, toimisto- ja liikekeskus, bussiterminaali sekä pysäköintilaitos. Se on suosittu kohtaamis- ja ajanviettopaikka ja tunnetaan myös Tikkurilan maamerkkinä.

Liikekeskus Dixi on valmistunut kahdessa vaiheessa, v.2015-2017. Dixin päivittäistavara- ja palveluvetoinen konsepti vahvistui mm. toisella päivittäistavarakaupalla, kuntosalilla ja useilla tunnetuilla ravintoloilla. Vuokralaisia ovat mm. K-Market, Burger King ja 24/7 Fitness. Kauppakäytävän läpi pääsee kulkemaan suoraan junalaitureille.

Dixissä on päivittäistavara- ja erikoiskaupan liikkeitä, monipuolinen ravintolamaailma, Vantaan kaupungin palvelupiste ja VR:n lipunmyynti. Dixin liikkeet sijaitsevat suurimmaksi osaksi Dixin kolmannessa kerroksessa, jonne on helppo pääsy asemasillalta ja parkkitasolta. Toimisto- ja liikekeskus Dixi sai Suomen ensimmäisen kauppakeskukselle myönnetyn platina-tason LEED-ympäristösertifikaatin.

Communications

Sijainti yhdellä Suomen vilkkaimmista asemapaikoista on niin keskeinen, että Dixin kautta pääsee melkein mihin vain. Liikenteen solmukohdasta Tikkurilan juna-aseman läpi liikkuu vuosittain noin 12 miljoonaa matkustajaa.

Contact

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Restaurant

Ratatie 11
Vantaa 01300

  • Area: Tikkurila
  • Surface area: 146 sqm
  • Floor: katutaso
  • Available: sop. mukaan
  • Year of construction: 2015-2017
  • Rental category: €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368418

I accept the terms of privacy

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.