Väritehtaankatu 8 B, Vantaa | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Väritehtaankatu 8 B, Vantaa

Vuokrattava, Liiketila, Vantaa, Tikkurila, 164 m2

Kohde #25084

Kuvaus

Vuokrataan uutta katutason liiketilaa keskeisellä paikalla Vantaan Tikkurilassa. Tilaan kuuluu sosiaali- ja wc-tilat. Erinomainen sijainti palveluiden äärellä, Tikkurilan juna-aseman ja kauppakeskus Dixin vieressä. Tila vapautuu sopimuksen mukaan. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi. Tikkurilan kaupunkikeskukseen valmistui keväällä 2018 näyttävä toimisto- ja liiketilarakennus aivan juna-aseman yhteyteen lähelle palveluja ja lentokenttää. Uusi toimisto- ja liiketilakokonaisuus koostuu kaksikerroksisesta kauppakeskuksesta sekä sen yläpuolella olevista toimistotiloista. Sijainti takaa yrityksille loistavan näkyvyyden ja tavoitettavuuden ilman ruuhkia. Junaradan ylikulkusillan tasolta on suora yhteys uusien toimitilojen kolmanteen kerrokseen. Kiinteistössä oma lounasravintola ja kuntosali. Uuden toimistorakennuksen vieressä on myös Dixi-kauppakeskus monipuolisine palveluineen, bussiterminaali sekä runsaasti pysäköintitilaa. Uudet toimistotilat ovat matalan energiankulutuksensa ansiosta ympäristöystävällisiä. Ne sopivat monenlaisten yritysten tarpeisiin ja ovat helposti muokattavissa tilatarpeiden muuttuessa. Esimerkiksi monitilaratkaisut onnistuvat uusissa, moderneissa tiloissa hyvin.

Liikenneyhteydet

Tikkurilan juna-asema, Kehä III, Tuusulanväylä ja Lahdenväylä tarjoavat loistavat kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla liikkuville.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Väritehtaankatu 8 B, 164m2, Katutaso, Liiketila
Liiketila

Väritehtaankatu 8 B
Vantaa 01300

  • Kaupunginosa: Tikkurila
  • Pinta-ala: 164 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 2018-2021
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.