Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kalliosolantie 2, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Tuupakka, 800 m2

Kohde #27665

Kuvaus

Vuokrattavana 800 neliön toimistotila talon 3. kerroksessa. Tila avo- ja huonetoimistoa. Vapautettavissa sopimuksen mukaan.

Tuupakantalo on tehokas ja toimiva tilakokonaisuus Kehä kolmosella. Tuupakan yritysalue on Kehä III:n eteläpuolella Tuusulanväylän ja Hämeenlinnanväylän välissä. Tuupakka on kasvava ja kehittyvä yritysalue lentokentän yhteyteen muodostuneen Aviapolisin yrityskeskittymän eteläosassa. Tuupakantalon naapurustossa on myös mm. SLO:n pääkonttori ja logistiikkakeskus, Vantaan kaupungin varikko sekä useiden yritysten toimisto-, varasto- ja kevyen tuotannon yksiköitä.

Kellarikerroksessa on mm. kuntosali, kunnolliset suihku- ja sosiaalitilat sekä arkistotiloja. Sisäpihalla ja rakennuksen toimistopäädyssä on yhteensä 90 pysäköintipaikkaa.

Liikenneyhteydet

Kehä III:n liittymät itään ja länteen 4 min, Helsinki Vantaan lentoasema 8 min, Tuusulanväylän liittymä 8 min, Hämeenlinnanväylän liittymä 7 min. Lähin bussipysäkki ja kaupunkipyöräasema ovat 300 metrin päässä Ritakujan ja Tuupakantien risteyksessä. Linja 575 liikennöi Tikkurilan ja Martinlaakson asemien väliä ja kummastakin suunnasta tulee busseja kahdesti tunnissa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kalliosolantie 2
Vantaa 01740

  • Kaupunginosa: Tuupakka
  • Pinta-ala: 800 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu: Sop. mukaan
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.